Acasa Cultura-ReligieCultura „The Oprah Winfrey Show” s-a încheiat după 25 de ani

„The Oprah Winfrey Show” s-a încheiat după 25 de ani

scris de L.M.
1 afisari

Ultimul episod al emisiunii „The Oprah Winfrey Show”, în care au fost invitate, de-a lungul anilor, numeroase vedete şi care era urmărită de circa 40 de milioane de americani săptămânal, a fost difuzat miercuri, la 25 de ani de la debutul programului pe micile ecrane.

Tom Cruise şi Oprah Winfrey

În acest episod, care a fost înregistrat marţi, în studiourile din Chicago, Oprah Winfrey a lansat un ultim mesaj către telespectatori: „Fiecare dintre voi are propria platformă pentru a se exprima. A voastră se află acolo unde vă aflaţi. Aceea este platforma voastră, cercul vostru de influenţă, talk show-ul vostru”, informează Mediafax.

La 57 de ani, Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimată în 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.

Emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a debutat pe 8 septembrie 1986, pe postul de televiziune ABC. Episodul final, difuzat miercuri, a fost cel de-al 4.561-lea. Această emisiune de televiziune era urmărită, în medie, de 40 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi redifuzată în 150 de ţări.

Oprah Winfrey nu a părăsit, însă, lumea televizunii. Ea a lansat în ianuarie propriul post de televiziune prin cablu, OWN, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, care poate fi urmărit în locuinţele a peste 80 de milioane de americani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult