Acasa Cultura-ReligieCultura Titi Dincă – producător general al TVR

Titi Dincă – producător general al TVR

scris de P.C.R.
28 afisari

Titi Dincă a fost numit producător general al TVR, decizia fiind semnată miercuri de președintele director general al Televiziunii publice, Stelian Tănase.

titi-dincaDe altfel, Tănase a făcut public și anunțul, la finalul primei runde de discuții de la masa rotundă cu titlul „Televiziunea publică în spațiul media din România. Situația actuală — cauze — perspective — soluții”.

„Nu am vrut să aduc un om din afara televiziunii. Nu este corect. Ar trebui să respect corpul profesional din TVR și am hotărât să aduc pe cineva dinăuntru. Apoi, prin consultarea colegilor mei, numele cel mai des pomenit, care ar putea să asigure continuitatea TVR a fost domnul Titi Dincă„, a declarat președintele director general TVR referitor la această alegere.

Titi Dincă este născut pe 11 iunie 1961. Între anii 1990 și 1998 a fost, pe rând, redactor, publicist comentator, redactor-șef adjunct al redacției „Viața Spirituală”. A fost director interimar și apoi director de programe TVR între 2003 și 2005, iar în perioada mai 2005 — februarie 2006 a fost coordonator al Direcției de Programe TVR.

Între 2006 și 2013 a fost director al Direcției Artistice și Producție TVR, iar din ianuarie 2013 și până în prezent — „senior jurnalist” la Departamentul Casa de Producție TVR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS