Acasa Cultura-ReligieCultura TNB inaugurează o nouă sală de spectacole

TNB inaugurează o nouă sală de spectacole

scris de B.C.R
85 afisari

Cea de-a treia sală a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, Sala Pictură, va fi inaugurată vineri, 4 octombrie, cu premiera uneia dintre cele mai îndrăgite piese ale dramaturgiei românești, „Micul Infern” de Mircea Ștefănescu, în regia lui Mircea Cornișteanu.

Din distribuție fac parte actorii Ileana Stana Ionescu/Rodica Popescu Bitănescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragoș Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea, potrivit unui comunicat al instituției de cultură.

Micul Infern” este un text la fel de actual azi, ca la data scrierii lui, în 1948, prin măiestria construcției și a dialogului, prin hazul și ironia replicilor, Micul Infern este o veritabilă comedie umană. O piesă la care vom afla dacă povara jugului conjugal se suportă mai ușor în trei și dacă micul infern al căsniciei se poate transforma în Paradis, potrivit comunicatului citat.

Prima reprezentație pentru public va avea loc la matineu—duminică 6 octombrie, de la ora 11.00. Biletele cu prețuri de 10 lei, 20 lei și 40 lei s-au pus deja în vânzare.

Deoarece în foaierul roșu, al noii săli care se inaugurează în aceste zile, se află expuse lucrări ale pictorilor Viorel Mărginean, Alexandru Mărginean și Olga Morărescu-Mărginean, cunoscută familie de artiști a căror creație marchează definitoriu istoria contemporană a plasticii românești, organizatorii recomandă spectatorilor să vină cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

2 comentarii

ancuta 29-09-2013 - 22:01

Multumim de informatie!
Da’ chiar n-ati gasit o poza actuala a TNB?
Hai mai Cristi ca parca ai dormi pe tine!
Cum dati voi prilej de zambet tuturor romanilor!

IngerAlbastru 30-09-2013 - 07:48

Va canta si Florin Salam de Craciun colinde in sala asta c-o fi frig afara atunci???
ca sa fie profitabil cladirea dupa remodelare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult