Acasa Cultura-ReligieCultura Trupul actorului Cristian Grigorescu a fost găsit

Trupul actorului Cristian Grigorescu a fost găsit

scris de B.C.R
13 afisari

Actorul Cristian Grigorescu, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter. Actorul a fost dat dispărut vineri, iar trupul lui a fost adus la mal de valuri sâmbătă seară.

Cristian Grigorescu

Cristian Grigorescu

Actorul Cristian Grigorescu a dispărut în valurile mării vineri. Bărbatul a intrat în mare şi nu a mai ieşit. Aurelian Temişan şi Kamara de la Alb Negru au declarat la România TV că sunt şocaţi şi că nu le vină să creadă. Potrivit Mediafax, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00. Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Cristian Grigorescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al Naţionalei de Fobal a ArtiştilorTuriştii aflaţi pe litoral în această perioadă nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult