Acasa Cultura-ReligieCultura Turcescu refuza sa fie interimar la TVR

Turcescu refuza sa fie interimar la TVR

scris de Ziua Veche
3 afisari

Robert Turcescu a declarat, joi,ca a declinat oferta de a prelua functia de director interimar al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), jurnalistul precizand ca a luat aceasta decizie dupa ce „s-a gandit foarte serios” la cariera lui profesionala.

„Mi s-a facut o oferta de a prelua ca interimar, pentru un mandat de sase luni, conducerea TVR si am declinat aceasta oferta”, a spus Robert Turcescu, pentru Mediafax.

 Intrebat de ce a declinat oferta, Robert Turcescu a spus: „nu te poti duce intr-o batalie cu un maner de sabie si cu o jumatate de cal”. El a mai spus ca ramane in continuare la conducerea postului de radio Realitatea FM.

 Raluca Turcan, vicepresedintele PDL, a declarat pentru MEDIAFAX, pe 19 mai, ca jurnalistul Robert Turcescu ar putea sa preia interimar conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv), inlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, pana la numirea unui nou Consiliu de Administratie la TVR.

Pe 1 aprilie, Robert Turcescu declara ca, daca i se va propune sefia SRTv, se va gandi „foarte serios” si ca decizia lui va fi influentata de componenta noului CA. „In momentul in care mi se va face, daca mi se va face, este o propunere la care ma voi gandi foarte serios. Este genul de propunere la care ma voi gandi foarte serios. Aceasta functie de presedinte – director general este o functie care presupune colaborarea cu membrii unui consiliu de administratie si conducerea unui consiliu de administratie (…) Eu sunt un om care a lucrat intotdeauna in echipa si un punct important il constituie si componenta acestui consiliu de administratie cu care ar urma sa lucrez”, a explicat Robert Turcescu.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS