Acasa Cultura-ReligieCultura Turcescu si-a dat demisia din Trustul lui Vantu

Turcescu si-a dat demisia din Trustul lui Vantu

scris de Ziua Veche
69 Afisari

„Da, azi (luni, 16 august, n.r.), odata cu aparitia acestor randuri, anunt public ca plec din Realitatea Media privind fara manie inapoi, desi se poarta de ani buni scandalul public si aruncatul cu laturi. Intr-o lume normala, eliberata de teorii conspirationiste, barfe si zvonuri, ar trebui sa fie un pas firesc din parcursul unei calatorii fascinante, cum se intampla adeseori sa fie viata unui jurnalist. Pentru toti cei care vad deja sau vor vedea in urmatoarea perioada un raspuns «clar» la intrebarea «de ce» am o veste proasta: nu e asa! Nimeni nu stie mai bine decat mine, nici ce simt si nici cate nopti de framantari au precedat o astfel de decizie”, scrie Robert Turcescu, pe blogul sau.

„Pentru mine a sosit vremea sa deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum «mai bine» sau «mai rau». Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu stiu, acum, cand scriu aceste randuri, incotro ma indrept si nici care sunt provocarile viitorului imediat. Vom vedea impreuna prin intermediul acestui spatiu virtual in care ma oblig sa postez periodic o suma de ganduri, amintiri si experiente”, mai explica, luni, Turcescu pe blog.

 Robert Turcescu a fost director general al postului de radio Realitatea FM, din trustul Realitatea – Catavencu, incepand din octombrie 2008. El  are 17 ani de experienta in presa, de-a lungul vremii lucrand ca reporter, redactor, realizator si comentator atat in radio si televiziune, cat si in presa scrisa centrala (Curierul National, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul).

 

0 comentariu

justitiarul 08-06-2010 - 20:18

culoarul, avocat(din casta mafiota a lui Predoiu)-judecator, reprezinta cancerul justitiei romane.

Las Vegas 08-06-2010 - 20:30

Sunt total de acord !

Adrian Petre 23-06-2010 - 11:17

Probabil ca judecatorul a fost trimis in judecata pentru ca nu a luat mita de la cine trebuia; alta explicatie nu exista pentru care asa din secol in paste mai apare cate un caz din acesta cata vreme asta este litera legii in justitia din Romania.
Poate are cineva interesul sa ma contrazica dar sa o faca abia dupa ce so arunca o privire asupra dosarelor de mai jos si face o evaluare logica, de bun simt ca sa nu mai vorbim de legalitate a deznodamantului acestor dosare si motivatiilor celor ce le-au dat si motivat:
PG – ICCJ
Dosar penal – Rechizitoriu 932/P/2009
Procurori Gherta Constantin si Gheorghe Stan
Subinspector Ciongaru Catalin si inspector Rotaru Ionut

Curtea de Apel Bucuresti
Dosarul 3950/3/2009
Sectia a II a penala – Presedinte Elena Ursulescu, Judecator Petre Popescu, Procuror Mioara Mosoiu
Decizia penala 100/A din 26 Aprilie 2010

Tribunalul Bucuresti
Dosarul 39849/3/2005
Sectia a VI a comerciala – Presedinte Raducanu Andreea
Sentinta comerciala 10805 din 01.10.2007

Curtea de Apel Bucuresti
Sectia a V a comerciala – Presedinte Elisabeta Rosu, Judecator Iulica Popescu
Decizia comeciala 257 din 02.06.2008

Tribunalul Bucuresti
Dosar 36546/3/2005
Sectia a VI a comerciala – Presedinte Lucia Ecaterina Ghita
Decizia comerciala 4971 din 11.04.2007

Curtea de Apel Bucuresti
Dosar 36546/3/2005
Sectia a V a comerciala – Presedinte Ruxandra Monica Duta, Judecator Mirela Politeanu
Hotararea civila 204 din 14.04.2009

Tribunalul Bucuresti
Dosar 6006/3/2008
Sectia a VI a comerciala – Presedinte Monica Nica
Sentinta comerciala din 08.06.2010

Cazurile de mai sus sunt oglinda fidela a statului mafiot roman si sunt mostre ale unor aberatii maxime chiar si pentru o structura mafiota. Dar la noi totul este la superlativ.
A. Petre

Vasile Zarnescu 06-07-2010 - 17:16

Este imbucurator ca, totusi, in ultima vreme, unii procurori onesti au inceput sa ii dibaceasca pe magistratii corupti si sa ii trimita in instanta. Dar, in comparatie cu coruptia endemica din Ju$tiţi€, aceste cazuri sunt asimilabile dictonului „Cu o floare nu se face primavara!”
Asa ca, pentru asanarea rapida si radicala a coruptiei, trebuie facut un amendament la Constitutie si trebuie introdusa „prezumtia de vinovatie a magistratilor”, pentru o etapa oarecare, de citeva cincinale. Pentru detalii, vedeti http://ro.altermedia.info/general/prezumtia-de-vinovatie-a-magistratilor_8802.html.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS