Acasa Cultura-ReligieCultura TVR Cultural e Trilulilu

TVR Cultural e Trilulilu

scris de M.A.
10 afisari

TVR Cultural lansează un canal propriu pe site-ul de videosharing autohton Trilulilu.ro, pentru a se apropia de publicul său, informează un comunicat al postului Televiziunii Române.

TVR Cultural pe Trilulilu

TVR Cultural pe Trilulilu

La adresa http://www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor fi încărcate periodic documentare TVR Cultural, interviuri cu personalităţi remarcabile şi clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu.

„Prin noul canal de pe Trilulilu.ro încercăm să le arătăm celor care preţuiesc adevăratele valori că TVR Cultural este locul unde se pot regăsi în ceea ce văd, aud şi simt. Documentarele şi interviurile de pe acest canal au rolul de a redeschide apetitul oamenilor pentru ceea ce contează cu adevărat în materie de cultură. Vrem să le arătăm telespectatorilor, concret, ce ratează dacă nu se uită la TVR Cultural. Am ales o modalitate transparentă de a ne apropia de cei asemeni nouă, asemeni TVR Cultural.”, a declarat Toader Păun, e-marketing manager TVR.

În prima săptămână de la lansarea canalului, vizitatorii www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor putea vedea, sau revedea, prima parte dintr-o serie de documentare despre Munţii Apuseni. Filmul, produs de TVR Cultural şi realizat de Cristina Oancea, a obţinut premiul „Simpatia Publicului” la Festivalul Internaţional de Film Documentar Cronograf de la Chişinău. Tot pe canalul TVR Cultural de pe Trilulilu.ro poate fi urmărit integral şi cel mai amplu interviu acordat de soprana Angela Gheorghiu unui post de televiziune din România. Acesta a fost realizat de Marius Constantinescu şi a fost difuzat prima dată la TVR Cultural în emisiunea „Profil, poveste, personaj”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult