TVR Info se transformă în Euronews limba română | Ziua Veche
Acasa Cultura-ReligieCultura TVR Info se transformă în Euronews limba română

TVR Info se transformă în Euronews limba română

scris de M.A.
2 afisari

Televiziunea Română va încheia un parteneriat cu canalul paneuropean de ştiri Euronews, pentru transmiterea canalului Euronews în limba română.

TVR Info se transforma in Euronews limba romana

TVR Info se transforma in Euronews limba romana

Cu ocazia Conferinţei Mondiale Euronews din data de 2 octombrie 2012, care marchează existenţa a 20 de ani de prezenţă în peisajul media european a Euronews, PDG al SRTv, Claudiu Săftoiu, anunţă demararea de discuţii ferme pentru lansarea canalului paneuropean Euronews în limba română, prin preluarea acestuia pe frecvenţa TVR Info. Lansarea EuronewsTVR Info, cu tot ceea ce presupune ca efort şi implicare din resursă internă, va fi realizată după finalizarea procesului de restructurare de personal şi reorganizare a activităţii în Televiziunea Română, estimată să se încheie la sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Parteneriatul media presupune partajarea frecvenţei TVR Info cu conţinutul jurnalistic Euronews, alături de producţia de emisiuni informative asigurate de Departamentul de Ştiri al Televiziunii Române, lucru care nu va necesita angajări suplimentare de jurnalişti. Parteneriatul de prestigiu TVREuronews reprezintă o premieră pentru serviciul de televiziune publică din România, prin afilierea Televiziunii Române la principiile şi valorile jurnalistice europene şi prin împlinirea misiunii TVR de deschidere a telespectatorului român spre realităţile şi actualitatea europeană, anunţă SRTv, într-un comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult