Acasa Cultura-ReligieCultura TVR: Rareș Bogdan, avizat în funcția de director interimar

TVR: Rareș Bogdan, avizat în funcția de director interimar

scris de C.S.
6 afisari

Rareș Bogdan a fost nominalizat oficial pentru a prelua conducerea interimară a Televiziunii Române. Anunțul a fost făcut de liderul liberarilor, Crin Antonescu, care a convocat reunirea Comisiilor de Cultură din cele două Camere.

Rareș Bogdan, propunerea PNL pentru funcția de director interimar al TVR.

„La Birourile Permanente am cerut Comisiilor de Cultură din cele două Camere să se reunească în şedinţă. Am convocat şedinţa Camerelor reunite pentru orele 14.30 pentru a discuta conducerea interimară a TVR, a declarat Crin Antonescu, la ieșirea din şedinţa Birourilor Permanente.

Rareș Bogdan, fost realizator TV, s-a prezentat pentru audieri în fața Comisiilor de Cultură din Parlament, în aceată după-amiază, numirea sa în funcția de director al TVR fiind imediat avizată de reprezentanții celor două comisii, cu 15 voturi pentru, unul împotrivă și 5 abțineri.

Numirea oficială a noului director ar putea fi făcută chiar astăzi, în ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, care va începe la ora 16:00.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, condus de Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

4 comentarii

neacsum 17-12-2013 - 14:51

Rares isi pregatea iesirea de la TV Romania. In locul lui se va face ca lucreaza Dinescu.

urbos 17-12-2013 - 15:11

Era la Realitatea.

neacsum 17-12-2013 - 20:18

Da, ai dreptate, Realitatea.

neacsum 17-12-2013 - 14:54

tilul corect ar fi Rares Bogdan a vizat functia de director.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult