Acasa Cultura-ReligieCultura Ultimul drum, ultimele aplauze. Cornel Fugaru, înmormântat VIDEO

Ultimul drum, ultimele aplauze. Cornel Fugaru, înmormântat VIDEO

scris de L.M.
13 afisari

Cornel Fugaru a fost înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind condus pe ultimul drum de zeci de oameni.

Inmormantare Cornel Fugaru

Compozitorul a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat „în urma unei boli incurabile cu evoluţie nefastă şi extrem de rapidă”.

Trupul neînsufleţit al lui Cornel Fugaru a fost depus joi, între orele 16.00 şi 18.00, la Muzeul “George Enescu” din Capitală – sediul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR).

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat “în urma unei boli incurabile cu evoluţie nefastă şi extrem de rapidă“, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare. Cornel Fugaru era internat de joia trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti.

2 comentarii

blanca 15-07-2011 - 16:25

O inmormantare discreta si decenta,asa cum a fost si viata marelui artist.Au ramas langa Cornel Fugaru doar cei alesi.Cu ochii plini de lacrimi ne rugam pentru odihna sufletului sau.Dumnezeu sa-l ierte!Multa putere familiei indoliate.

luminita 18-07-2011 - 12:25

ne este tare greu sa acceptam ca ne pierdem oamneni care ne-au facut mai fericiti prin melodiile compuse de ; ne este greu sa acceptam ca ne pierdem parinti dragi . stiu ce este in sufletul baiatului si a sotiei artistului ,mi-am pierdut parintii ,un nepot .prieteni .sa va intareasca bunul dumnezeu si va suntem alaturi chiar daca nu va cunosc personal . dumnezeu sa-l ierete pe marele artist

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult