Acasa Cultura-ReligieCultura Unde se mai găsesc bilete la concertul Shakirei (Video)

Unde se mai găsesc bilete la concertul Shakirei (Video)

scris de L.M.
1 afisari

Dupa ce a fost declarată sold-out de două ori, zona Gazon A pentru concertul Shakira din 7 mai, se va suplimentata cu alte 500 de bilete.

Concert-Shakira-la-Bucuresti--bilete-suplimentate-la-Gazon-ACa urmare a numărului impresionant de cereri de bilete înregistrate pentru concertul Shakira în ultimele zile, organizatorii au regândit planul locaţiei astfel încât să poată acomoda încă 500 de persoane in zona Gazon A. Biletele rămase disponibile, respectiv cele în Gazon B – 120 de lei, precum şi cele recent suplimentate în Gazon A – 180 de lei, vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare autorizate (reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark) precum şi de la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Călăraşi) şi de la casele de bilete amplasate în Piata Constituţiei, pe fiecare dintre cele două căi principale de acces (Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite).

Show-ul Shakirei de la Bucureşti este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susţine anul acesta în cadrul turneului The Sun Comes Out.

Vezi cum se face accesul la concertul Shakirei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult