Acasa Cultura-ReligieCultura Universitatea din Bucureşti. Oferta educaţională pentru elevi şi studenţi, la Târgul Educaţiei

Universitatea din Bucureşti. Oferta educaţională pentru elevi şi studenţi, la Târgul Educaţiei

scris de Alin Burtescu
4 afisari

A XII-a ediţie a Târgului Educaţiei, eveniment organizat de Universitatea din Bucureşti pentru elevi şi studenţi prin Departamentul Servicii pentru Studenţi, se va desfăşura în perioada 15-16 aprilie 2011, la Palatul Facultăţii de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5).

Targul-Educatiei-Universitatea-din-Bucuresti-Oferta-educationala-pentru-elevi-si-studentiLa Târgului Educaţiei, elevii claselor a XI-a şi a XII-a, din liceele din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară – potenţiali candidaţi la examenul de admitere în anul universitar 2011-2012, absolvenţii de liceu din promoţiile anterioare care doresc să îşi continue studiile de nivel universitar, studenţii care doresc să îşi schimbe specializarea sau vor să facă o a doua specializare şi reprezentanţii centrelor de consiliere din liceele din ţară se vor putea informa asupra ofertei educaţionale a Universităţii din Bucureşti.

La evenimetul ce susţine imaginea mediului universitar românesc şi crearea unei relaţii dinamice, de cooperare, între mediul universitar şi cel preuniversitar vor participa toate facultăţile, departamentele şi centrele de cercetare din cadrul Universităţii din Bucureşti (cu standuri proprii de prezentare), asociaţii studenţeşti, edituri cu profil educaţional, edituri cu oferte de carte pentru elevi şi studenţi, deţinători de carte veche (anticari), institute culturale, Biroul de Relaţii Internaţionale, Biroul Programe Comunitare, cadre didactice.

Mai multe informaţii, inclusiv programul Târgului Educaţiei, le puteţi găsi pe siteul studentub.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult