Acasa Cultura-ReligieCultura Uşoară ameliorare: Iurie Darie se simte mai bine

Uşoară ameliorare: Iurie Darie se simte mai bine

scris de M.A.
3 afisari

Uşoară ameliorare: Iurie Darie se simte mai bine, medicii urmând să încerce luni detubarea pacientului, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arseni” din Capitală, Florian Bica.

Cum se simte Iurie Darie

Uşoară ameliorare: Iurie Darie se simte mai bine

„În momentul de faţă pacientul este în uşoară ameliorare, în sensul că a început să deschidă ochii şi este conştient. (…) Se va încerca detubarea, azi, dar prognosticul rămâne în continuare rezervat, dată fiind vârsta, patologia asociată”, a spus Florian Bica, potrivit Agerpres.

Actorul Iurie Darie a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier.

El a fost transferat, sâmbătă seară, de la SUUB la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde în 21 mai a fost operat pentru eliminarea lichidului care se acumulase la creier. Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult