Acasa Cultura-ReligieCultura Vaya con Dios, cântă din nou la Bucureşti – VIDEO

Vaya con Dios, cântă din nou la Bucureşti – VIDEO

scris de Ziua Veche
0 afisari

Vaya con Dios se va afla pentru a patra oară în România,  pe 11 noiembrie, când va încânta publicul bucureştean, de data aceasta la Fratelli Studios. Concertul formaţiei belgiene face parte din turneul internaţional de promovare a ultimului album numit „Comme on est venu”, lansat la sfârşitul anului trecut. Discul conţine 13 piese în limba franceză, primul extras pe single numindu-se „Les voiliers sauvages de nos vies”.


Pe de alta parte, Dani Klein, solista formaţiei, a terminat recent înregistrările pentru celebra „Love Me Tender”. Astfel, vocea ei se va împleti cu cea a lui… Elvis Presley, pe o melodie care este inclusă pe compilaţia „Viva Elvis”. Foarte încântată de felul în care a ieşit piesa, Dani Klein spune că e „recunoscătoare progresului tehnicii” care i-a permis să „cânte” cu unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, chiar dacă acest lucru se petrece la 33 de ani de la moartea lui.

Biletele pot fi achiziţionate, în limita capacităţii locaţiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei, din reţeaua Eventim.

{youtube}1eolYyRene0{/youtube}

0 comentariu

M_D_L 13-06-2010 - 03:50

Asta meritati mai romanilor, daca sunteti cretini din nastere.
Cand s-au distrus capacitatile de productie, cele care va asigurau locuri de munca si venituri la buget, ati zis ceva ? Cand s-au dat la straini Petrom-ul, Sidex-ul, Romtelecom, etc, ati zis ceva ?

Acum o sa primiti salarii si pensii din lula.

Din lula prajitura, daca nu mai e untura !

Paloma 13-06-2010 - 04:00

Dar ce te faceai cu profitabilitatea acestor intreprinderi pe care le citezi tu? Cum le faci profitabile fara investitii, fara retehnologizare si alte zaiafeturi? Doar asa, sa produci putin, prost si cu cheltuieli gigantice nu prea tine. Asta una; si doi? de unde comenzi, fratelo? Ca si pentru vinzare iti trebuiesc fonduri babane pentru reclame si prezentatii. Treburile nu sunt deloc simple atunci cind traiesti in capitalism. Profitul, profitul, profitul, asta conteaza cel mai mult in capitalism. Daca nu urmaresti aceste principii, atunci muncesti ca o lula degeaba. Chestia e ca aproape toate companiile romanesti erau vlaguite si isi desfasurau activitatile pe fondul unor tehnologii extrem de invechite si cu niste relatii mai mult medievale d.p.d.v.d. al eficientei si profitului. S-o recunoastem. Ceea ce au gresit scirbele de politicieni a fost acolo ca s-au folosit de averea statului pt. care am suferit ca prostii in comunism, ca sa-si faca ei de cap si sa se imbuibe ei, ardi-i-ar focu de ordinari, sa-i arda.

M_D_L 13-06-2010 - 04:26

Majoritatea intreprinderilor romanesti erau profitabile si au exportat marfuri in sute de tari. Utilajele de productie erau moderne, luate cu banii imprumutati de Ceausescu in anii ’70-’80.
Distrugerea totala a industriei s-a facut in toate tarile din Europa de Est, dupa un plan elaborat de NATO, rezervat fostilor dusmani din timpul Razboului Rece. Vesticii au vrut sa se asigure ca nu vom mai avea niciodata industrie ci posibilitatea de a fabrica arme cu care sa ne aparam, respectiv ca vom ramane pe vecie colonia lor.

In ’89 Europa de Est era mult mai dezvoltata decat China. Unde este China acum si ce am ajuns noi ! Imaginile spun totul.

http://runaway927.files.wordpress.com/2010/01/shanghai4.jpg

http://www.shanghai-infos.de/shanghai11.jpg

http://ecobike.files.wordpress.com/2009/12/beijing_cbd_2008-6-996735.jpg

M_D_L 13-06-2010 - 04:29

Crezi ca esti mai interesant asa ? Tot prostii debitezi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult