Acasa Cultura-ReligieCultura Versiune Mediafax.ro pentru iPad

Versiune Mediafax.ro pentru iPad

scris de M.A.
10 afisari

Site-ul de ştiri Mediafax.ro a lansat aplicaţia pentru iPad. Posesorii de iPad vor regăsi toată informaţia de care au nevoie în acelaşi loc: cele mai importante ştiri ale zilei, completate cu foto şi video la calitate maximă.

Mediafax - versiune pentru iPadPotrivit unu comunicat al agenţiei, pe lângă structurarea riguroasă a conţinutului editorial, versiunea de iPad mizează pe un design elegant, interactivitate şi uşurinţă în navigare. Printre feature-urile ediţiei Mediafax.ro de iPad se numără: navigare simplă între secţiuni şi între articole, precum şi în galeriile foto; galerii foto şi video interactive; două variante de design pentru homepage; posibilitate de personalizare a primei pagini în funcţie de domeniile de interes; posibilitate de navigare offline; opţiuni de share pe Facebook şi Twitter direct din aplicaţie; topul ştirilor care stârnesc cele mai puternice reacţii din partea utilizatorilor.

Aplicaţia Mediafax.ro pentru iPad este disponibilă pentru descărcare pe www.mobilio.ro sau în App Store, la preţul de 1,59 euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult