Acasa Cultura-ReligieCultura Vezi cum poţi vedea trupa Lake Of Tears la Bucureşti

Vezi cum poţi vedea trupa Lake Of Tears la Bucureşti

scris de L.M.
1 afisari

Fanii trupei Lake Of Tears care şi-au achiziţionat bilete pentru concertul de sâmbătă, 25 iunie, vor putea intra la concertul de la Arenele Romane din Bucureşti începând cu ora 18,00, informează organizatorii.

Lake Of Tears

Prima trupă care va urca pe scenă va fi Tiarra, în jurul orei 19,00, fiind urmată, de la ora 20,00, de Abigail. Membrii Lake Of Tears vor urca pe scenă la ora 21,00.

Lake of Tears, înfiinţată în 1994, este o trupă suedeză de gothic metal şi doom metal, cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal. Line-up-ul trupei îi include pe Daniel Brennare (voce, chitara, 1994-prezent), Mikael Larsson (bass, 1994-prezent), Johan Oudhuis (tobe, 1994-prezent), Fredrik Jordanius (chitară, 2009-prezent).

Accesul la eveniment nu va fi permis cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Până pe 24 iunie tichetele pot fi achiziţionate la preţul de 100 de lei, acces general, iar pe 25 iunie, în ziua concertul, acestea pot fi cumpărate la preţul de 120 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult