Acasa Cultura-ReligieCultura Vezi transferul anului 2011 la Antena 3

Vezi transferul anului 2011 la Antena 3

scris de D.P.
2 afisari

Realizatorul TV Mihai Gâdea a anunţat, marţi seară, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii “Sinteza zilei”, că Oana Stancu şi Adrian Ursu sunt noii membri ai echipei Antenei 3.

Oana Stancu si Adrian Ursu“Vi-i prezentăm pe noii noştri colegi de la Antena 3, Oana Stancu şi Adrian Ursu, care până de curând realizau o emisiune concurentă şi pe care sperăm să-i vedeţi mulţi ani de acum încolo. Ne bucurăm că faceţi parte, începând cu această seară, din echipa noastră. Aici e mai greu să se suspende emisiuni”, a spus Mihai Gâdea, citat de Mediafax, prezentând venirea lor de la Realitatea tv la Antena 3 ca “transferul Anului 2011 în televiziune”.

Invitaţi în platoul emisiunii, cei doi realizatori tv au vorbit despre suspendarea emisiunii pe care o realizau la postul tv concurent.

Emisiunea “Ora de foc”, realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu la Realitatea tv, a fost suspendată în luna februarie, iar motivul a fost dezvăluit aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult