Acasa Cultura-ReligieCultura Victor Ponta: Sala Palatului nu se închide

Victor Ponta: Sala Palatului nu se închide

scris de M.A.
13 afisari

Sala Palatului va trece de la SGG, la RA-APPS, dar nu va fi închisă, ci renovată, a declarat joi premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Sala Palatului nu se închide

Victor Ponta: Sala Palatului nu se închide

Ponta a dezminţit astfel informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora Guvernul ar urma să închidă Sala Palatului şi a afirmat că instituţia va trece din subordinea Secretariatului General al Guvernului la RA-APPS pentru fi renovată. ”Nici vorbă să se închidă Sala Palatului. (…) Ieri s-a discutat şi miercuri se va aproba faptul că, în acest moment, Sala Palatului este la Secretariatul General al Guvernului, care nu are banii necesari pentru a face reparaţii. Miercuri o trecem la RA-APPS, care are fonduri ca să o bage în acele reparaţii, care nu presupun închiderea sălii. Sala nu se va închide, va rămâne în continuare în funcţiune, însă din banii de la RA-APPS şi prin utilizarea economică o să avem bani să o reparăm. Sala Palatului nu se închide nici o zi. (…) Facem nişte lucrări de reparaţii care sunt absolut necesare şi cred că nu s-au mai făcut de 20-30 de ani”, a precizat Ponta, la B1 TV, într-o intervenţie telefonică.

Victor Ponta a spus că RA-APPS va avea venituri proprii mai mari având în vedere că Executivul intenţionează să vândă o parte din locuinţele pe care Regia le deţine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult