Acasa Cultura-ReligieCultura Zilele Culturii Japoneze la Universitatea Româno-Americană

Zilele Culturii Japoneze la Universitatea Româno-Americană

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

În perioada 7-11 mai, Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ) organizeză Săptămâna Culturii Japoneze la Universitatea Româno-Americană.

Saptamna Culturii JaponezeLuni,7 mai, de la ora 18:00 în Aula Universităţii Româno-Americane vor putea fi admirate peste 40 de kimonouri într-o defilare spectaculoasă. Pe 8 mai de la aceaşi oră va avea loc o prelegere a doamnei profesoare Mirela Murgulescu despre faimosul scriitor, manga artist şi regizor de anime Satoshi Kon.

Miercuri 9 mai, de la aceaşi ora 18:00, vine rândul practicanţilor de arte marţiale de la Clubul Sportiv Cavaler Aikido să îşi arate măiestria prin demonstraţii de Ninjustu, Karate, Kempo sau Aikido. Joi, de la ora 17:00 pentru a marca 7 ani de la înfiinţarea CSRJ va fi organizat un atelier de Manga, cu sprijinul ARC şi Creative Arts, urmând ca de la ora 19:00 să aibe loc o Gală de Premiere a Cursanţilor CSRJ.

Vineri, 11 mai, în ultima zi a Săptămânii Culturii Japoneze de la Universitatea Româno Americană, de la ora 12:00 Marui Sensei vă prezenta câteva din tainele Bucătăriei Japoneze, iar de la ora 16:30, la Sala Senatului Universităţii Româno-Americane, Ştefan Liiceanu va susţine o conferinţă cu tema „Budismul Japonez. De la începuturi până azi.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult