Acasa Cultura-Religie OTV a intrat în faliment

OTV a intrat în faliment

scris de A.B.
5 afisari

OTV a intrat în faliment, după ce Tribunalul Bucureşti a admis solicitarea societăţii Mamitzu Production SRL, care a cerut instanţei declanşarea procedurii insolvenţei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu - OTV (vedeta.ro)

Dan Diaconescu - OTV (foto: vedeta.ro)

Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucureşti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolvenţei în cazul societăţii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridică în acest caz este falimentul, transmite Mediafax.

Potrivit TB, instanţa a admis miercuri, 28 martie, solicitarea Mamitzu Production SRL de declanşare a procedurii insolvenţei în cazul OTV.

De asemenea, instanţa ordonă ridicarea dreptului de administrare a debitoarei (OTV, n.r.) şi dispune încetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Instanţa a decis, totodată, să desemneze provizoriu, până la prima adunare a creditorilor, ca administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retribuţie lunară de 2.000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Pe de altă parte, dacă administratorul judiciar refuză numirea pe motive temeinice, va notifica judecătorul sindic în termen de 5 zile de la comunicarea sentinţei de numire, sub sancţiunea aplicării unei amenzi de 500 – 1.000 lei în caz de necomunicarea refuzului.

În termen de 40 de zile de la comunicare, administratorul judiciar va întocmi un raport amănunţit asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia stării de insolvenţă, cu menţionarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă pentru a putea fi angajată răspunderea patrimonială a acestora.

De la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanţelor asupra debitoarei sau bunurilor sale, respectiv orice termene de prescripţie a acestor acţiuni.

16 comentarii

TOM Cc 30-03-2012 - 11:21

cum ??? tv justitiarului DD???? unde mai urmaresc mosnegii si babele prostiile debitate de toti coprofagii ????

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 30-03-2012 - 13:48

Nu e vorba de nici un faliment si de nici o problema financiara la otv. Aici este vorba despre o strategie a palatului Cotroceni coroborata cu cea a usl-ului impotriva ppdd-ului. Dan Diaconescu are destule resurse ca sa porneasca un alt canal tv, el are ddtv-ul si un alt canal tv care acum nu i se stie numele, dar DD il tine in ascuns si-l va scoate cind va trebui.Se stie clar ca toata publicitatea care apare la otv este platita cel mai bine pentru ca el are si ratingul cel mai mare ca televiziune din tara. Mafia pdl-ist uslista a intrat in paralizie vazind succesul national al PPDD-ului.

Ciu Huhu 30-03-2012 - 14:10

DD e tigan, PP-DD si OTV sint tiganii mizerabile!

Ciu Huhu 30-03-2012 - 14:07

Asa cum tiganul Dan Diaconescu a bagat in faliment OTV, TOT ASA VA BAGA ROMANIA IN FALIMENT DACA VA AJUNGE LA CONDUCEREA EI!

Daniel 30-03-2012 - 15:21

Fraţilor, Dănuţ ăsta e băiat descurcăreţ şi chiar simpatic în Anumite ipostaze. Dar să ţi-l doreşti la conducerea României e ca şi cum ţi-ai dori să distrugi ce-a mai rămas din ţara asta.
E descurcăreţ şi are multe calităţi. Dar preşedinte Doamne fereşte să ajungă! Mie încă mi se pare o glumă când îi pun numele în aceeaşi propoziţie cu substantivul „preşedinte”.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 30-03-2012 - 16:13

Domnule, ca sa iesi din aceasta dilema, intreaba-te asa: ce realizari are Ponta, Crin, Basescu, Udrea, si ai sa-ti dai seama ca Dan Diaconescu le este superior tuturor d.t.p.d.v. Numele pe care ti le-am dat, au „reusit” numai de pe postura de gindaci, de lipitori, fara sa aibe o singura realizare in viata lor, in timp ce Dan Diaconescu a pornit de la o pereche de tenesi si a ajuns multimilionar. Mai gindeste-te. Trebuie sa fii schizofrenic si sa alegi pe vreun reprezentant ai usl-ului sau al pdl-ului! Dan Diaconescu este SINGURA si UNICA si LOGICA si DE CEA MAI BUN SIMT alegere pentru presedinte.

Ciu Huhu 30-03-2012 - 16:29

DD e tigan, PP-DD si OTV sint tiganii mizerabile!!!!!!!!!!!!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 30-03-2012 - 15:46

De trei-patru zile, la otv, Dan Diaconescu s-a hotarit sa vorbeasca poporului si sa faca dezvaluiri absolut senzationale, inspirate din activitatea lui de jurnalist, din momentul cind era doar student si locuia in caminul de la Regie, pina astazi. Dezvaluirile lui au tinut treaz tot poporul roman pina tirziu, dovada fiind miile de mesaje pe care le primea in fiecare minut, prin care poporul il ruga sa faca si mai multe dezvaluiri deoarece, prin aceste amintiri poporul avea sa vina in contact cu cealalta realitate, realitatea ascunsa de ochii lumii, de camerele de luat vederi de microfoane de camerele video. Multe si extraordinare au fost dezvaluirile lui Dan Diaconescu si tare mult as dori ca aceste emisiuni sa apara si pe youtube pentru a le inregistra si transforma in text.

Intr-una din dezvaluirile lui Dan Diaconescu, acesta relateaza intinlnirea dintre Nastase si Basescu, undeva intr-un tren prezidential care mergea la o intilnire importanta cu omologii bulgari, daca-mi aduc bine aminte, intimplare care se petrecea prin 2003, cind batalia pentru prezidentiale incepuse si, conform sondajelor, ca si azi, Basescu iesea din calcule, fiind cotat pe la 12 % in fata lui Nastase, dar, in realitate, Nastase stia de la „servicii” ca Basescu era inaintea lui. Atunci, stiind Nastase ca Basescu este si el in tren, si-a trimis servitorul sa-l aduca in vagonul lui. Basescu tocmai era la un pahar de wishky cu Blaga, Preda si Videanu. Surpins de invitatie, Basescu a acceptat sa se duca la Nastase, nu inainte sa le spuna celorlalti ca, „o sa vadeti ce-i fac eu lu’ asta” ! Ajuns in vagonul lui Nastase, s-a inchegat un dialog cu zimbetele pe fatza dar cu degetele pe tragaci. Nastase, stiindu-se in galeata, i-a oferit lui Basescu presedetia Senatului, la care, Basescu, gindindu-se bine, l-a refuzat, spunindu-i : „La Senat zici, ma? De ce? Ca sa ma vada lumea alaturi de tine, si sa zica ca m-am vindut. Du-te, bah, in p.. ma-tii; poate nu-ti dau si un cap in gura!” Sereistii de-acolo, impreuna si cu DD, au ramas ca la dentist, dar, Basescu, stapin pe sine dar imbujorat de whisky la fata, a iesit afara rizind, in timp ce Nastase a ramas paralizat si cu un rictus pe fatza. Dupa ce s-a mai dumerit putin, Nastase i-a rugat pe toti sa iasa afara. Basescu avea sa cistige detasat si sa devina cel mai draconic dictator, transformind Romania, dintr-o tara de turnatori ai securitatii, intr-o tara de ascultati si urmariti. Trebuie sa fii schizofrenic sa mai votezi cu usl-ul sau pdl-ul!

Ciu Huhu 30-03-2012 - 16:31

DD e tigan si PP-DD, OTV sint tiganii execrabile!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 30-03-2012 - 16:08

O alta extraordinare dezvaluire, Dan Daiconescu a facut-o privind CNA-ul, care, in anul luptei pentru prezidentiale intre Iliescu si Vadim, a invitat la sediul lor pe toti directorii de posturi tv si le-a INTERZIS sa-l invite pe Vadim. In acel timp, Dan Diaconescu era la tele 7 abc, unde-si avea emisiunea lui si unde platea pe aptron cu 20 de mii de dolari pe luna, acest post tv falimentar daca nu ar fi fost el acolo. Dan Diaconescu il invitase deja pe Vadim, si, in ziua cind Vadim trebuia sa fie la tele 7, fostul patron si actualul patron, un evreu multimiliardar, l-a chemat pe Dan in birou pentru ca sa-l roage sa renunte la emisiunea lui cu Vadim. Fostul patron nu maiputea face fata cheltuielilor si Dan i-a gasit un cumparator pe un Evreu multimiliardar care se afla in tara si pe care Dan l-a invitat la o emisiune a lui si cu care era pe cale sa porneasca o afacere. S-au incercat tot felul de presiuni asupra lui Dan. Vadim a venit la ora fixata si cei din birou tot se mai certau si cautau sa gaseasca un motiv de inchiderea emisiunii. Atunci, Dan Diaconescu, le-a spus celor doi: imi dau demisia, dupa care a iesit in timp ce cei doi au inceput sa faca spume si sa-l roage sa se intoarca inapoi. Dan s-a dus spre iesire, unde s-a intilnit cu Vadim. Vadim l-a intrebat: „Ce faci, bah, soricelule, nu incepem emisiunea?”, la care, Dan i-a raspuns: „Domnule Vadim, mi-am dat demisia, in tara asta e imposibil sa faci televiziune libera!” Cu o zi inainte, Iliescu fusese invitatul lui Dan, si a fost parte a unei emisiuni celebre. Iliescu, dupa inchiderea emisiunii i-a promis lui Diaconescu shefia SIE-ului sau a SRI-ului ca sa-i multumeasca pentru serviciile aduse in campanie. Iliescu avea sa-l numeasca copilul lui, mai ales ca nevasta lui, Doamna Nina era una dintre cele mai aprige sustinatoare a lui Dan. Iliescu avea sa se mai intilneasca cu Dan, in mult mai multe situatii, cind refuzind sa stie cine e,Dan sau sa-l aduleze cu titlul de „baiatul tatii, pt ca nu am copii, tu esti ca si copilul meu!”

Ciu Huhu 30-03-2012 - 16:33

DD e tigan, PP-DD si OTV sint tiganii spurcate!!!!!!

gheorghe 30-03-2012 - 23:02

Daca in Romania sint oameni care asculta si cred balivernele care se spun la otv inseamna ca acestia nu o sa ajunga sa inteleaga niciodata nimic .dan diaconescu le spune minciuni cu nonsalanta stind ca sunt creduli si prosti .. In Spania au venit cativa mesageri trimisi de el cu adeziuni pentru cei ce vor sa devina membri in partidul lui dan diaconescu.A gasit un batrinel de 70 ani care incepuse sa-i racoleze cu prostiile lui diaconescu erau vreo 30 care chiar il credeau A m deschis discutia cu ei direct pe temele sustinute de dan diaconescu In 20 de minute au renuntat la adeziuni iar aum iliau peste picior toti inclusiv sotia si fii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 31-03-2012 - 03:28

Sint convinsa ca minti si exagerezi. In Spania sint multe filiale ale PPDD-ului, si tot din spania au fost primite mii si mii de adeziuni. Acolo PPDD-ul are activisti tineri care primesc zilnic zeci si zeci de adeziuni. D-ta o-i fi vreu usl-ist sau pdl-ist care, aflat in totala minoritate arunci petarde. Uite, incearca sa ma convingi si pe mine asa cum minti ca i-ai convins pe acei batrinei din Spania, sa vedem cit te tin bracinarii. Domnule din Spania, in primul rind afla ca Diaconescu nu minte pe nimeni cu nimic, tot ce s-a creat in acest partid nu este creatia lui Diaconescu ci este creatia poporului roman, acolo, in programul partidului, toate punctele sint numai si numai contributii ale romanilor, Diaconescu venind numai cu citeva propuneri care au fost bine primite de popor, asa ca, lasa-te de minciunile si de exagerarile d-tale ca nu tine deloc. Voteaza cu cine o-i vrea d-ta, dar nu mai minti si exagera ca nu te crede nimeni.

Ciu Huhu 31-03-2012 - 05:37

DD e tigan, PP-DD si OTV sint tiganii abjecte!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 31-03-2012 - 06:35

Dragi romani, aveti la dispozitie doar doua partide pentru a va decide pe cine sa puneti in fruntea tarii. Daca v-a placut cum v-a condus pdl-ul in ultimii 7 ani, daca v-a placut ca v-au micsorat pensiile, salariile, ca au marit pretul la benzina, gaze si electricitate incit intretinerile sint de doua ori mai mari ca salariile, daca v-a placut cum s-au ocupat de dezapezire, daca v-a placut cum pdl-ul a votat in parlament furidn voturile cu Anastase, daca v-a placut cum Basescu ne-a imprumutat de la FMI si celelalte banci peste 107 miliarde de euro incit nici 20 de generatii de acum incolo nu le vom plati, daca v-a placut cum s-au cheltuit banii d-stra pe proiectele celor cu firme de apartament pentru asflatari si montat de panselute in mijlocul iernii, ALEGETI-I, fratilor si fiti mindri de ei c-or sa va faca si viitorii patru ani la fel.

Daca, insa, nu va place de pdl, dar va place de usl ca v-au vindut toate resursele tarii si acum ne cumparam propriul gaz si petrol la pretul dublu decit este in europa, daca v-a placut cum toate intreprinderile pentru care ati facut foamea pe timpul lui ceausescu au fost vindute pe nimic sau au fost date pe gratis si apoi darmiate si in locul lor au rasarit chinezarii si moluri, daca v-a placut de baroniada usl-ista care au furat mai rau ca fanariotii tot ce-au gasit in cale, si-i vreti inapoi pentru ca in viitorii patru ani sa se reintoarca la butoane si sa faca ce stiu ei mai bine, alegeti-ii, frati romani si bucurati-va de ei.

Uitati-va, frati romani, aveti doua partide care ne sint de ajuns pentru frumoasa noastra democratie. Sa raminem de-a pururi cu ei, sa-l alungam din tara pe Diaconescu si prietenii lui si sa raminem cu usl-ul si pdl-ul pentru ca ei ne-au adus prosperitatea pe care ne-au promis-o de 20 de ani incoace.

Uitati-va ce frumoasa este Romania noastra de 22 de ani de cind ii avem la conducere pe cei din pdl si usl. Uitati-va cum pleaca romanii din tara, cum nu mai avem medici, electricieni, oameni calificati, cum a crtescut somajul incit nici un tinar iesit de pe bancile scolii nu are unde sa munceasca. Uitati-va la ce frumoase sint satele noastre cu paminturi nelucrate, cu populatie im batrinita pt. ca tineretul e la sclavageala in occident.

Luptati, frati romani, luptati impotriva ppdd-ului sa nu se atinga de dragutele si iubitele noastre partide pdl si usl, sa facem baricada imprejurul partidelor noastre dragi si sa luptam cu totii impotriva ppdd-ului, sa nu se atinga de frumoasa noastra democratie pe care o avem cu aceste doua partide. Nu va lasati frati romani, luptati ca sa preia unul dintre aceste doua partide conducerea tarii, ca sa ne aduca fericirea. O sa vedeti ce bine o sa ne fie cu Ponta si cu Crin. Fiti dirji si rezistati, si aprati-ii pe psd-isti, pnl-isti si pdl-isti, singurele partide care ne-au adus fericirea mult visata. Halal sa va fie, frati romani.

Ciu Huhu 31-03-2012 - 10:15

Dragi romani DD e tigan si PP-DD si OTV sint tiganii mizerabile!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult