Acasa Cultura-ReligieReligie Duminica Ortodoxiei: Icoană făcătoare de minuni la Giurgiu

Duminica Ortodoxiei: Icoană făcătoare de minuni la Giurgiu

scris de M.A.
63 afisari

O icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, din biserica Parohiei Letca Nouă, va fi dusă spre închinare în zilele de 3 şi 4 martie 2012, cu prilejul Duminicii Ortodoxiei, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, la Catedrala Episcopală din Giurgiu.

Icoana facatoare de minuni de la Letca Noua - Giurgiu

Icoana facatoare de minuni de la Letca Noua - Giurgiu (foto: episcopiagiurgiului.ro)

Potrivit Basilica.ro, icoana va fi aşezată în catedrală, într-un loc special amenajat, pentru a oferi posibilitatea tuturor credincioşilor să înalţe rugăciuni pe parcursul celor două zile în care se va afla în catedrala episcopală din Giurgiu.

Totodată, în cuprinsul eparhiei vor avea loc manifestări religioase închinate Duminicii Ortodoxiei (prima din Postul Sfintelor Paşti), zi care ne aminteşte tuturor de una dintre cele mai strălucitoare biruinţe din primul mileniu, şi anume, victoria definitivă asupra iconoclaştilor, care au tulburat viaţa Bisericii şi a credincioşilor ei, timp de mai bine de o sută de ani (726-843).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult