Acasa Cultura-ReligieReligie Icoana Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge

Icoana Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge

scris de L.M.
37 afisari

În localitatea Agrigento din Italia o icoană a Fecioarei Maria cu Pruncul a început să plângă cu lacrimi de sânge. Icoana se află în dormitorul unui cuplu de italieni.

Icoană Fecioarei Maria plânge cu lacrimi de sânge în Italia

Icoana a fost cumpărată în luna august, după care a fost pusă în dormitorul celor doi italieni. După câteva zile au realizat că din ochii Fecioarei curgeau lacrimii roşii. Vestea miracolului s-a răspândit şi a ajuns la urechile preotului din Licata, Don Tonino, care s-a dus la faţa locului.  „Nu cred că erau lacrimi. Am verificat să nu existe mecanisme puse în spatele icoanei, ca să nu fie un truc”, a declarat preotul, potrivit Corriere della Sera.

Din cauza că pe pereţi erau urme de igrasie, acesta a decis să comunice mai departe „miracolul„, către episcopul de Agrigento, care a demarat o anchetă. Oamenii au luat imediat cu asalt casa unde se află icoana, însă episcopul din regiune a cerut ca poliţia să intervină imediat şi să păzească pictura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS