Acasa Cultura-ReligieReligie Papa Francisc a promis că nu se va ruga nici pentru Argentina, nici pentru Germania

Papa Francisc a promis că nu se va ruga nici pentru Argentina, nici pentru Germania

scris de C.F.V.
2 afisari

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Rev. Federico Lombardi, a anunțat joi că sunt șanse minime ca Papa Francisc I, de origine argentiniană, și fostul lider al catolicismului, Benedict al XVI-lea, născut în Germania, să urmărească finala CM 2014 împreună.

Papa Francisc

Papa Francisc

Oficialul de la Sfântul Scaun a dezvăluit că la ora care se va disputa finala, 22:00 ora României, este una târzie pentru Papa Francisc. De asemenea, a reamintit jurnaliștilor, nu fără un aer amuzat, că Benedict al XVI-lea nu a fost niciodată un împătimit al sportului, ci doar al lumii cărților. Rev. Federico Lombardi a mai adăugat doar că ”ambii părinți și-ar dori ca cea mai bună echipă să învingă, fără a fi suporterul vreuneia dintre cele două naționale”.

Papa Francisc a promis deja că nu se va ruga pentru succesul Argentinei la Cupa Mondială, cu atât mai puțin pentru Germania, adversara sud-americanilor în finala de duminică, de pe Maracana.

La mijlocul lunii aprilie 2013, Lionel Messi, care și-a exprimat în repetate rânduri mândria că Papa Francisc este argentinian, i-a trimis suveranului pontif un tricou al Barcelonei, cu autograful său.

4 comentarii

pathfinder 10-07-2014 - 17:31

Asta-i un Papa comic… 🙂

digital 10-07-2014 - 23:19

păi așa a zis și băsexu, că nu l-a lovit nici cu copita-n plex pe copil, nici pe nutzii cu terenurile-n buzuci!

ValVerde 11-07-2014 - 15:08

🙂
Aha ! Deci tu zici ca Papa da declaratii ca sa abureasca lumea si pe urma se ascunde la el in buda si se roaga pe sest pentru Argentina, dupa care nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase….l-ai bunghit ! al dracu’ Papa….

UnUL 12-07-2014 - 10:09

Nu cred că Dumnezeu se amestecă în fotbal.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult