Acasa Cultura-ReligieReligie S-a prăbuşit tavanul bisericii la Râmnicu Vâlcea. Botez cu 7 răniţi

S-a prăbuşit tavanul bisericii la Râmnicu Vâlcea. Botez cu 7 răniţi

scris de D.S.S.
157 afisari

Şapte persoane, printre care şi un bebeluş au fost implicate în incidentul petrecut la Catedrala Înălţarea Domnului din Ostroveni, a declarat Petre Duinea, reprezentant al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea.

Catedrala Înălţarea Domnului din Ostroveni, Ramnicu Valcea

În timpul unui botez, tencuiala din biserică s-a prăbuşit, afectând mai multe persoane. După examinarea primară, trei adulţi au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă Vâlcea pentru traumatisme cranio-cerebrale, iar ceilalţi au fost trimişi sub observaţie acasă, a precizat Duinea. Viaţa copilului nu a fost pusă în pericol, au declarat pentru Agerpres reprezentanţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Sâmbătă, în jurul orei 15,00, în timpul unui botez desfăşurată la Catedrala Înălţarea Domnului din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, o porţiune din tencuiala tavanului bisericii s-a prăbuşit, afectând mai multe persoane.

2 comentarii

Tache 10-06-2012 - 06:47

Ce minte de sifilitic a putut gandi o asemenea arhitectura ? Kitsch, kitsch, kitsch ! Normal ca Dumnezeu s-a suparat, pentru ca nu este bine sa-ti bati joc de el.

Tache 10-06-2012 - 09:13

Maica Domnului va face corectiile necesare.

http://www.youtube.com/watch?v=sZoZwdesumY&feature=related

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult