Acasa Cultura-ReligieReligie Unde te poţi ruga la moaştele Sfântului Apostol Andrei

Unde te poţi ruga la moaştele Sfântului Apostol Andrei

scris de A.P.
7 afisari

Sfintele Moaşte ale Sfântului Apostol Andrei se vor afla pe Dealul Patriarhiei pentru a fi venerate de credincioşi de pe 24 octombrie până în ziua de vineri, 28 octombrie, la ora 12,00.

Cinstitul cap al Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, va fi adus în dimineaţa zilei de 24 octombrie de la Patras (Grecia) de o delegaţie a Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusă de Mitropolitul Hrisostom de Patras, cu prilejul sărbătorii Cuviosului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, potrivit Biroului de presă al Patriarhiei Române. Cu prilejul proclamării canonizării Sfântului Ierarh Andrei Şaguna, Mitropolitul Transilvaniei, în după-amiaza zilei de 28 octombrie, Cinstitul cap al Sfântului Apostol Andrei va fi dus în procesiune la Catedrala mitropolitană din Sibiu. Acolo va rămâne până în după-amiaza zilei de 29 octombrie.

Cinstitul cap al Sfântului Apostol Andrei va fi dus, în seara zilei de 29 octombrie, în Catedrala arhiepiscopală din Alba Iulia, unde va rămâne până în după-amiaza zilei de 31 octombrie. Delegaţia Bisericii Ortodoxe a Greciei va reveni la Bucureşti în seara zilei de 31 octombrie. A doua zi, 1 noiembrie, se va întoarce în Grecia, se mai precizează în comunicatul Biroului de presă al Patriarhiei Române.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult