Acasa Cultura-ReligieReligie Vezi poziţia Patriarhiei Române în scandalul de la Ierusalim

Vezi poziţia Patriarhiei Române în scandalul de la Ierusalim

scris de R. C.P.
6 afisari

Problema atitudinii Patriarhiei Ierusalimului faţă de Aşezământul românesc de la Ierihon, cămin pentru pelerinii români care vizitează Ţara Sfântă, precum şi relaţiile Patriarhiei Române cu Patriarhia Ierusalimului vor fi discutate în şedinţa de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din zilele de 19-20 mai 2011, se arată într-un comunicat de presă.

Patriarhia Romana

Patriarhia Romana

Deşi în urma vizitei la Patriarhia Ierusalimului a Preasfinţitului Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop vicar patriarhal, din ziua de 15 aprilie 2011, s-a convenit iniţierea unui dialog bilateral frăţesc între cele două Patriarhii pentru identificarea unei soluţii privind existenţa Aşezământului românesc de la Ierihon, Patriarhia Română constată cu surprindere şi regret că Patriarhia Ierusalimului a luat o decizie unilaterală, se mai arată în comunicat.

Joi, 12 mai 2011, orele 12:00, la Palatul Patriarhiei, va fi organizată o conferinţă de presă în legătură cu hotărârea Patriarhiei Ierusalimului referitoare la Aşezământul Românesc de la Ierihon. Conferinţa de presă va fi susţinută de Preasfinţitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal.

Patriarhia Ierusalimului a întrerupt comuniunea cu cea Română, nemulţumită de faptul că la Ierihon s-a construit un aşezământ românesc anticanonic.

Citeşte aici motivele Patriarhiei Ierusalimului

3 comentarii

Pac Pac 11-05-2011 - 16:35

Foarte bine! Sa excomunicam si noi pe grecotei!!!

Paul din Ohio 12-05-2011 - 03:34

Grecotei RUSIFICATI.

victor 12-05-2011 - 00:20

caut femei pacatoase ,de lucru la mistara,pierdut preafericit ,renunta la criza ,dute la beserica” si sigur ramii in intuneric,munca prostete,hotia te imunizeaza, si iubeste ti apropiatii din USL…amin cu sictir

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult