Acasa Eveniment A murit “JR de Slobozia”

A murit “JR de Slobozia”

scris de Ziua Veche
24 afisari

Ilie Alexandru, fostul patron al Parcului de vacanta „Hermes” din Slobozia, construit dupa modelul fermei Southfork din serialul american „Dallas”, a incetat din viata in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident vascular.. Alexandru (58 de ani) a fost unul dintre primii milionari aparuti in tara noastra dupa 1989. El era numit „JR de Romania”, scrie Hotnews.

Alexandru a ridicat un adevarat imperiu la Slobozia, realizand o copie a Turnului Eiffel de la Paris, precum si a vilei familiei Ewing din serialul „Dallas”.

El a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru inselaciune, evaziune fiscala şi afaceri ilegale cu cereale, efectuand opt ani in Penitenciarul din Slobozia.

Agerpres precizeaza, potrivit Hotnews, ca, dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, Alexandru nu s-a mai putut reabilita. Apropiatii fostului miliardar au spus ca acesta nu avea bani nici de paine, averea sa fiind preluata de copii si fostele sotii. Prietenii sai au declarat ca Alexandru a murit „de suparare si de singuratate”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult