Acasa Eveniment UPDATE: A venit zăpada!

UPDATE: A venit zăpada!

scris de Ziua Veche
3 afisari

UPDATE, duminică, 15.20: Circulaţia rutieră pe DN 7 C Transfăgărăşean, în judeţul Argeş, s-a blocat timp de câteva ore din cauza zăpezii viscolite de la Cabana Capra, la kilometrul 106, până la tunelul care face legătura cu judeţul Sibiu, stratul de zăpada depăşind pe alocuri 40 de centimetri, iar vântul suflând în rafale cu viteză de 100 sută de kilometri la oră.


——————————————-

Traficul rutier pe DN 1A, zona Cheia, este blocat, sâmbătă, din cauza ninsorii abundente şi a vântului care o viscoleşte.Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu, stratul de zăpadă care s-a aşternut pe carosabil măsoară câţiva centimetri, iar din cauza acestuia autoturismele alunecă, existând riscul creării unor blocaje. În acest context, Poliţia Prahova recomandă şoferilor să aleagă DN 1 drept rută alternativă.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, a declarat, pentru Agerpres, că în zona Cheia se intervine cu trei utilaje de deszăpezire.

Ninsori sunt înregistrate şi în alte localităţi de pe DN 1, respectiv Sinaia şi Azuga, însă, dat fiind traficul mai intens de pe această arteră, zăpada nu s-a aşternut, astfel încât, deocamdată, nu sunt probleme în trafic. De asemenea ninge şi în Poiana Braşov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult