Acasa Eveniment Angajaţii de la Finanţe au reluat protestele

Angajaţii de la Finanţe au reluat protestele

scris de Ziua Veche
4 afisari

Aproximativ 100 de angajaţi din Ministerul de Finanţe au oprit activitatea, marţi, pentru că au informaţii că nu-şi vor primi stimulentele promise, a declarat Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP). Oprescu a precizat pentru Mediafax că ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, nu vrea să dea drumul la stimulente, chiar şi după stabilirea criteriilor, astfel că s-a deschis din nou conflictul. “Am blocat lucrările comisiei pentru stabilirea stimulentelor pentru că ministrul refuză să respecte protocolul”, a precizat Oprescu. El a ajuns, marţi, în jurul orei 16.00, la sediul Ministerului de Finanţe.

Preşedintele Alianţei “Sed Lex”, Vasile Marica, a explicat că Ordonanţa de Urgenţă adoptată de deputaţi se referă doar la stimulentele pe octombrie care vor fi introduse în salariu în luna noiembrie, nu şi la stimulentele din lunile august şi septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult