Acasa Eveniment Avion prăbuşit de un crocodil. 20 de morţi

Avion prăbuşit de un crocodil. 20 de morţi

scris de Ziua Veche
3 afisari

Prăbuşirea unui avion în Congo la 25 august a avut o cauză bizară. Aparatul s-a prăbuşit după o mişcare de panică la bord, când reptila a scăpat din bagaj, potrivit MSNBC, citat de Realitatea.net.


La 25 august, un aparat Let 410, făcut în Cehia, s-a prăbuşit. Un singur om dintre cei 21 aflaţi la bord a supravieţuit. Singurul martor a reuşit să explice anchetatorilor că avionul s-a prăbuşit din cauza unui crocodil, obţinut prin contrabandă şi care a scăpat dintr-un bagaj.

Panica a cuprins pasagerii. Terorizată, o însoţitoare de bord a forţat intrarea în cabina pilotului, ceea ce i-a făcut pe pasageri să o urmeze. Pilotul belgian, care era proprietarul companiei aeriene Filair, a pierdut controlul aparatului din cauza haosului. 20 de persoane au murit în mişcarea de panică ce a precedat prăbuşirea, inclusiv un pilot britanic. Crocodilul a supravieţuit, dar a fost ucis cu maceta de către serviciile de intervenţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS