Acasa Eveniment Carnagiu în Ucraina după ce o locomotivă a lovit un autobuz

Carnagiu în Ucraina după ce o locomotivă a lovit un autobuz

scris de Ziua Veche
2 afisari

Patruzeci de oameni au murit şi alţi 10 au fost răniţi în urma accidentului din regiunea Dnepropetrovsk (în sud-estul Ucrainei), unde un autobuz cu pasageri a fost lovit de o locomotivă de manevră, pe o trecere peste calea ferată, a anunţat premierul ucrainean Nikolai Azarov, informează Agerpres. Potrivit Ministerului ucrainean de Interne, acest bilanţ ar putea creşte, avându-se în vedere starea critică în care se află cei răniţi.


Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei regionale, Liudmila Başmakova, printre cei morţi sunt şi trei copii. „Este un adevărat carnaj acolo”, a afirmat ea.

Un autobuz cu circa 50 de pasageri, care circula pe ruta Marganeţ-Nikopol, a trecut calea ferată în momentul în care semnalizatorul acustico-luminos arăta că trecerea este interzisă, fiind lovit de o locomotivă de manevră care se îndrepta spre una din întreprinderile industriale locale. Locomotiva a târât autocarul pe o distanţă de 30 de metri, a indicat serviciul de presă al Ministerul ucrainean de Interne.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult