Acasa Eveniment Cum l-a cenzurat RealitateaTV pe Vîntu: „În trei luni de zile Traian Băsescu trebuie să devină o amintire” – VIDEO

Cum l-a cenzurat RealitateaTV pe Vîntu: „În trei luni de zile Traian Băsescu trebuie să devină o amintire” – VIDEO

scris de Ziua Veche
2 afisari

Evz.ro a intrat, în exclusivitate, în posesia imaginilor brute din timpul interviului pe care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu l-a dat postului Realitatea TV după eliberarea din arest. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a răspuns, la o săptămână de la eliberare, afirmaţiilor preşedintelui Traian Băsescu despre influenţa sa în SRI.


„Abjecţia acestui domn s-a dus dincolo de normal. Domnia sa a ajuns să umble prin cimitire şi morminte. Este atât de ruşinos cum nu vă imaginaţi. Domnia sa a încercat să cauţioneze activitatea strictă de poliţie politică pe care o face Seviciul Român de Informaţii astăzi condus de domnul Maior şi de domnul Coldea. Acest serviciu a ajuns să funcţioneze astăzi ca un serviciu de poliţie politică personală a lui Traian Băsescu”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

SOV a formulat o acuzaţie la adresa lui Traian Băsescu, precizând că „în trei luni de zile Traian Băsescu tebuie o să devină amintire în istoria politică a României. O amintire tristă, dar o amintire”.

„Sper din toată inima că în maxim trei luni de zile toţi aceşti oameni vor plăti pentru crime împotriva României, şi când spune crime nu mă refer la crime fizice, ci la cele morale şi de altă natură. Dacă domnia sa spune că are probe, înseamnă că şi acuzaţia pe care eu o fac acum, o fac în cunoştinţă de cauză. Un sperjur nu are dreptul să mai deschidă gura în ţara asta, cu atât mai puţin să conducă această ţară. Şi repet. În trei luni de zile Traian Băsescu trebuie să devină amintire în istoria politică a României, o aminitire tristă, dar o amintire”, a precizat Vîntu, în interviul nedifuzat la Realitatea TV.

Vedeţi aici tot interviul.

Citiţi mai multe pe evz.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult