Acasa Eveniment George W. Bush, la Bucuresti la lansarea unei televiziuni de stiri

George W. Bush, la Bucuresti la lansarea unei televiziuni de stiri

scris de Ziua Veche
13 afisari

.Fostul secretar de Stat american Colin Powell si David Plouffe, seful de campanie al lui Barack Obama, ar urma sa vina la Bucuresti, alaturi de George W. Bush, la lansarea televiziunii de stiri care va face parte din acelasi trust cu ziarul Puterea, a declarat pentru Mediafax Adrian Thiess. Conform lui Adrian Thiess, coordonatorul proiectului de televiziune, alaturi de Colin Powell si David Plouffe, la Bucuresti, la lansarea noului post TV, vor fi prezenti si celebrii jurnalistii Bob Woodward si Carl Bernstein (n.red. – cazul Watergate), precum si fostul prim-ministru spaniol José María Aznar López.


Colin Powell a fost secretar american de Stat in administratia lui George W. Bush, in timp ce strategul politic american David Plouffe a fost seful de campanie al presedintelui american Barack Obama, in 2008. José María Aznar López a fost prim-ministru al Spaniei in perioada 1996 – 2004. in prezent, el face parte din boardul de directori al conglomeratului media News Corporation. La evenimentul de lansare a noii televiziuni de stiri ar urma sa vina si fostul presedinte american George W. Bush, dupa cum a declarat Adrian Thiess, pentru paginademedia.ro.„Chiar in aceasta seara (vineri, n.r.) am vorbit cu echipa fostului presedinte american, care mi-a confirmat ca va veni in Romania”, a declarat Adrian Thiess. El a spus ca proiectul viitoarei televiziuni de stiri este in lucru si ca acest post TV va fi condus de „un actual sef de la una dintre televiziunile importante din Romania”. 

 

Noua televiziune, pentru a carei lansare fostul presedinte american ar urma sa vina din nou in Capitala, apartine aceluiasi grup de media din care face parte si cotidianul Puterea. „Decizia de a implementa acest proiect a fost luata chiar in aceasta seara. Avem finantarea necesara pentru doi ani. Exista finantarea si exista discutii pentru managementul acestui post TV, care va fi in acelasi trust cu ziarul Puterea. Avem in vedere inclusiv o retea nationala de radio”, a mai spus Adrian Thiess. Thiess nu exclude, in cazul noii televiziuni, un joint venture cu CNN, pe modelul dupa care functioneaza CNN in Turcia (in parteneriat cu trustul Dogan).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult