Acasa Eveniment Guvernul Mondial din umbra se intruneste la Bucuresti

Guvernul Mondial din umbra se intruneste la Bucuresti

scris de Ziua Veche
0 afisari

Pentru prima data de la infiintarea sa, in 1973, intalnirea europeana anuala a Comisiei Trilaterale va avea loc in Capitala Romaniei, intre 15 si 17 octombrie 2010.

Comisia Trilaterala, supranumita Guvernul mondial din umbra, este o formatiune cu trei poli, Europa, America de Nord si Asia, care reuneste cei mai influenti politicieni, industriasi, guvernatori de banci centrale, profesori universitari, bancheri, reprezentati ai organismelor internationale si patroni din mass-media.

Comisia Trilaterala a regiunii europene are 170 de membri, reprezentand 25 de tari europene, majoritarea din UE.

Din Romania, in organizatie au fost admisi Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si Mihai Tanasescu, fost ministru PSD al Finantelor, reprezentantul Romaniei la FMI.

Trilaterala a fost infiintata, in 1973, cu fondurile familei Rockefeller si si-a propus sa finanteze o alianta intre America de Nord, Europa de Vest si Japonia prin care sa protejeze „domeniile de baza ale industrializarii” in fata provocarilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult