Acasa Eveniment Jaf armat in Dorobanti

Jaf armat in Dorobanti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Cel mai de fite cartier al Romaniei a fost ravasit vineri seara de o scena desprinsa din filmele cu gangsteri. In jurul orei 21.00, tocmai cand se lasa intunericul, o femeie a iesit in strada, in Dorobanti, strigand dupa ajutor. Era casiera unei case de schimb valutar de pe strada Radu Beller.

 


Femeia fusese victima unei agresiuni venite din partea unui barbat inarmat care a descins in imobil si a ameninta-o cu un pistol, dupa care i-a cerut toti banii din casa. De frica, casiera i-a dat barbatului furios tot ce avea strans pana la aceea ora. E vorba de circa 14.000 de euro, dupa cum au declarat niste surse judiciare unor reporteri Mediafax. Imediat dupa jaf, atacatorul a incercat sa se faca nevazut. Ghinon insa! El a fost prins de un echjpaj al Politiei Rutiere care patrula prin zona, semn ca talharul era nepriceput, iar politistii de la circulatie au avut noroc cat roata carului. Dupa ce a fost dus la Sectie, s-a constat ca arma cu care agresorul a reuist hold-up-ul era una cu bile. La aceasta ora, politistii Sectiei 1 vizionau casetele de supraveghere pentru a se strange probe cu privire al hold-up-ul care a dernajat linistea baietilor de fite si al pitipoancelor de companie fix intr-o zi aniversara.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult