Acasa Eveniment Jaf la un cazinou in Elvetia

Jaf la un cazinou in Elvetia

scris de Ziua Veche
76 Afisari

.Zece barbati mascati si inarmati cu pistoale mitraliera au jefuit, duminica, un cazinou din orasul Bale, situat in apropierea granitei cu Franta. Hotii au furat cateva sute de mii de franci elvetieni, informeaza AFP, citata de Antena 3.ro.

Potrivit autoritatilor locale, atacatorii au tras mai multe focuri de arma dar nu au ranit nici o persoana. In momentul producerii atacului, aproximativ 600 de angajati si clienti se aflau in incinta cazinoului. Jaful a avut loc in jurul orei 4.00, dupa ce agresori au ajuns in fata cazinoului la bordul a doua masini Audi de culoare gri. Reprezentantii procuraturii elvetiene au declarat ca jefuitorii au reusit sa fuga cu banii traversand granita franco-elvetiana. „Modul in care au reusit sa treaca de Flughafenstrasse, care se afla pe teritoriul francez, va fi cercetat impreuna cu autoritatile franceze”, au adaugat sursele elvetiene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult