Acasa Eveniment Marirea sanilor, premiu la tombola campaniei electorale

Marirea sanilor, premiu la tombola campaniei electorale

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un politician din Venezuela organizeaza o tombola neobisnuita pentru a strange bani de campanie. Marele premiu consta, nici mai mult nici mai putin, intr-o operatie de marire a sanilor, relateaza sambata AP, citata de Agerpres.


Pentru un bilet de numai 6 dolari, participantele la tombola au sansa de a castiga o operatia gratuita de marire a sanilor, altfel una extrem de costisitoare.

Operatiile de marire a sanilor sunt foarte populare in Venezuela. In ultimii ani, nu mai putin de 30.000 de femei s-au supus unei astfel de operatii anual, informeaza Asociatia nationala de chirurgie plastica.

Gustavo Rojas, care candideaza pentru un post in adunarea nationala in alegerile de la 26 septembrie, a declarat ca operatia este una extrem de ravnita de catre concetatenele sale.

El a recunoscut, vineri, ca premiul tombolei sale pentru strangere de fonduri este putin neobisnuit, dar a precizat ca, practic, nu difera cu mult de acordarea unor premii precum televizoare sau telefoane mobile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult