Acasa Eveniment Roberta Anastase stinge lumina la Palatul Parlamentului

Roberta Anastase stinge lumina la Palatul Parlamentului

scris de Ziua Veche
5 afisari

Toate luminile, interioare si exterioare, de la Palatul Parlamentului vor fi stinse, sambata seara, intre orele 20:30 si 21:30, in semn de sustinere al evenimentului „Earth Hour – Ora Pamantului in Romania” – patronat de Organizatia Internationala „World Wide Fund for Nature”. Startul inceperii acestei actiuni va fi dat de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.


„Acest gest, pe langa valoarea lui practica de economisire a energiei consumate timp de o ora in cea mai mare cladire civila din lume, va contribui la transmiterea unui mesaj de impact catre media si publicul din Romania si va arata implicarea tarii noastre in popularizarea si rezolvarea problemelor de protectia mediului la nivel international„, a precizat Roberta Anastase.

„Ora Pamantului” este cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra schimbarilor climatice, implicand un miliard de persoane din intreaga lume. Oameni si institutii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile in peste 5000 de orase din 120 de tari, sambata, 27 martie, intre orele 20.30 si 21.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult