Acasa Eveniment Seful Departamentului Securitatii Nationale la intalnirile Ziuaveche.ro

Seful Departamentului Securitatii Nationale la intalnirile Ziuaveche.ro

scris de Ziua Veche
3 afisari

Iulian Fota in redactia Ziua Veche“Democraţia poate fi în pericol, pentru că se produce un fenomen de deprofesionalizare a României, pe motive pe care le putem discuta, cât şi din cauza faptului că începem să nu mai discutăm probleme fundamentale, neavând suficientă expertiză şi neavând suficientă aplecare asupra acestor chestiuni.

Şi atunci înlocuim dezbaterea pe problemele adevărate ale României cu o falsă dezbatere care nu se bazează pe analiză, ci pe păreri, care nu sunt bazate pe informaţii clare, ci pe bârfe şi chiar pe minciuni şi care într-un final, dincolo de faptul că dau un mesaj complet greşit, fals, cetăţeanului, nici nu va duce la rezolvarea problemelor”, a spus consilierul prezidenţial la Departamentul Securităţii Naţionale, Iulian Fota, la Întalnirile Ziuaveche.ro .

In cursul zilei de vineri veti putea citi un amplu interviu cu seful Departamentului Securitatii Nationale.  

Iulian Fota a abordat in discutia cu ziaristii de la Ziuaveche.ro mai multe teme de interes privind situatia politico-militara la nivel global, precum si anumite fenomene care se petrec in Romania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult