Acasa Eveniment UPDATE. Şerban Huidu a ieşit din comă

UPDATE. Şerban Huidu a ieşit din comă

scris de Ziua Veche
4 afisari

UPDATE, joi, 19.12: Şerban Huidu a ieşit din comă şi nu va avea nevoie de intervenţie chirugicală, a declarat partenerul său de la Cronica Cârcotaşilor, Mihai Găinuşă.

„Şi-a recunoscut soţia şi pe mine. Recuperarea lui Şerban va dura câteva săptămâni”, a spus Găinuşă care se află la Spitalul Universitar din Innsbruck.

Serban Huidu

UPDATE, joi, ora 10.50: Starea prezentatorului de televiziune Şerban Huidu, care a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria, miercuri, este stabilă, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi nefiind înregistrate complicaţii, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Prima TV.

Şerban Huidu este în comă indusă, de miercuri seară, ca urmare a accidentului suferit. El este supus în continuare investigaţiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmând ca medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.

„Medicii au reuşit să stabilieze starea pacientului. Pe parcursul nopţii (de miercuri spre joi, n.r.) nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă pentru a fi efectuate investigaţii medicale”, a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

—————————————————

Şerban Huidu este în comă, cu hemoragie craniană, într-un spital din Austria, după un accident suferit la schi, a anunţat Cancan.


Serban Huidu pe partie


“Cârcotaşul” de la Prima TV era pe pârtie, când a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Potrivit declaraţiei soţiei lui Şerban – Cristina, următoarele 24 de ore sunt critice pentru jurnalist, medicii fiind rezervaţi în a da un pronostic.

Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, a declarat pentru Libertatea că starea lui Şerban nu este critică: “Şerban nu este în comă. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o”. Şerban Huidu va fi supus unui RMN, în funcţie de rezultatul investigaţiei urmând să se decidă dacă va fi operat sau nu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult