Acasa Eveniment Vezi aici cum juca ieseanul care a dat lovitura la 6/49

Vezi aici cum juca ieseanul care a dat lovitura la 6/49

scris de Ziua Veche
157 Afisari

Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, in valoare de 6,2 milioane de euro, s-a prezentat marti dupa-amiaza sa isi ridice marele premiu.


Directorul executiv al filialei iesene a Companiei Loteriei Romane, Corneliu Popescu, a declarat, marti, pentru Agerpres, ca marele castigator al extragerii de pe 29 august doreste sa nu-i fie dezvaluita identitatea.

„A venit in cursul dupa amiezii sa isi ridice premiul. Angajatul care a completat formularul de validare a mai completat si o declaratie conform careia nu-i va fi dezvaluita identitatea sau alte date dupa care sa poata fi reperat”, a precizat Corneliu Popescu.

Potrivit sefului filialei iesene a Loteriei Romane, in ultimii cinci ani tanarul a jucat intotdeauna trei variante simple, iar numerele cu semnificatie le bifa, de fiecare data, pe cea de-a doua varianta. Dupa impozitare, castigatorul a ramas cu suma de 19.717.680,30 lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS