Acasa Eveniment Vladimir Putin se așteaptă la o lovitură de stat

Vladimir Putin se așteaptă la o lovitură de stat

scris de Bogdan Crețu Roman
113 Afisari

Vladimir Putin face pregătiri anticipate pentru o lovitură de stat, iar gărzile acestuia deja fac antrenamente tactice ce au ca scop apărarea liderului de la Kremlin.

Aceste mișcări ar fi fost declnșate la sfârșitul lunii trecute când rușii au început să semnaleze mișcări de trupe în capitala lor.
Soldații ruși ce fac parte din garda liderului de la Kremlin practică mai multe măsuri speciale de pregătire în contextul unui atac asupra țării lor. Militarii au mărit numărul filtrelor, au transportat multiple echipamente militare în centrul Moscovei și au adus ofițeri de securitate care au ca rol monitorizarea situației, potrivit realitatea.net.
Panica de la Moscova
Anturajul lui Putin este extrem de îngrijorat, monitorizând în permanență mass-media, rețelele sociale și organizațiile religioase. Ofițerii de securitate au declarat că o lovitură de stat care se termină în răsturnarea lui Vladimir Putin, poate fi efectuată dacă inamicii folosesc rețele sociale, hipnoză, programe informatice cu influență ascunsă sau produse publicitare.
Simultan, generalul Alexander Komov, directorul adjunct al securității rusești, a fost însărcinat cu apărarea de amenințările la adresa Kremlinului. El are o reputație foarte bună ca oficial de securitate, fiind extrem de vigilent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS