Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri 2000 de euro. Atât a costat refacerea gazonului din Ghencea. Cum comentaţi ?

2000 de euro. Atât a costat refacerea gazonului din Ghencea. Cum comentaţi ?

scris de Doru Dragomir
11 afisari

Un comunicat primit din partea Biroului de presă al Ministerului Apărării Naţionale scoate la iveală un fapt senzaţional. Cât credeţi că a costat refacerea gazonului din Ghencea? Aproximativ 8000 de ron, adică undeva în jurul sumei de 2000 (doua mii) de euro !!!!

Gazonul de pe Stadionul Ghencea, refacut cu 2000 de euro

Gazonul de pe Stadionul Ghencea, refacut cu 2000 de euro

Păi dacă specialiştii militari au reuşit să refacă un gazon cu o suma atât de mică, de ce s-au cheltuit sute de mii de euro pentru gazonul de pe Naţional Arena şi ne-am făcut de râsul curcilor în Europa cu “minunăţia” de iarbă vopsită de pe Arena Naţional în care şi-au rupt picioarele jucătorii de fotbal?

Priviţi fotografiile şi trageţi singuri concluziile. În fotografia datată 12 august 2011 se poate observa starea deplorabilă a gazonului de pe Ghencea, cu iarba arsă şi uscată, iar în fotografia făcută în dimineaţa zilei de 3 octombrie se poate observa un gazon impecabil, de un verde crud, care abia aşteaptă să fie călcat de crampoanele fotbaliştilor.

Şi asta nu e tot. În acelaşi comunicat de presă, Ministerul Apărării Naţionale anunţă oficial că “doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, în condiţiile legii, după ce Societatea Comercială îşi va achita datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009.”

Asa arăta gazonul din Ghencea inainte de a fi refacut de specialistii Armatei

Acum stăm şi ne întrebăm, de ce a dat Gigi Becali un porcoi de bani pentru înlocuirea gazonului de pe Arena Naţional când putea să-şi plătească datoriile către MapN şi să aducă echipa de fotbal înapoi în Ghencea, acolo unde Steaua a jucat de-o viaţă, iar suporterii au fost alături de roşi-albaştrii.

Ce interese şi afaceri meschine se ascund în spatele unui gazon? Nu vi se pare cam mare diferenţa între cei 120.000 de euro aruncaţi în prima fază de constructorul Max Bogl prin subcontractarea lucrării de gazonare  de pe Naţional Arena către firma lui Adrian Oprişan? Au urmat alţi 360.000 de euro daţi de Gigi Becali pentru refacerea gazonului de pe Naţional Arena. Şi iată că toată nebunia asta a scos la inveală un fapt senzaţional.

Un gazon se poate face cu 2000 de euro. Fără comentarii. A, pardon, poate doar să le recomandăm marilor firme care fac afaceri cu gazon să ia legatura cu specialiştii armatei şi să-i întrebe care este secretul refacerii unui gazon cu foarte puţini bani. Dar poate că nu vor dori acest lucru, deoarece atunci nu le vor mai înverzi afacerile.

2 comentarii

Pribeagul 03-10-2011 - 18:38

„Acum stăm şi ne întrebăm, de ce a dat Gigi Becali un porcoi de bani pentru înlocuirea gazonului de pe Arena Naţional când putea să-şi plătească datoriile către MapN şi să aducă echipa de fotbal înapoi în Ghencea, acolo unde Steaua a jucat de-o viaţă, iar suporterii au fost alături de roşi-albaştrii.”

Buna, si intrebarea si precizarea.

Sistemul financiar a ajuns stapinul lumii. Dar, de multe ori banii ajung pe mina unor inconstienti. Dovada, si situatia prezentata.

Dragi romani, fiti atenti la bugetul statului, pe care inca deocamdata il alimentam si constitue una dintre cele mai importante resurse ale Romaniei. Hisiiti orice gaina care ajunge in virful lui si incepe sa-l scurme si sa-l azvirle in toate partile.

Am fost, sunt si sper ca voi fi fan Steaua.

Regret ca in ultimii ani, datorita „spiritului antreprenorial in actiune” n-am reusit sa urmaresc meciurile ei.

Fiind ca zice ca-i aroman, am toata simpatia fata de Becalii. Dar asta nu ma impiedica sa-l consider un… idiot. „La steaua care-a rasarit” cea mai mare performanta realizata de acest idiot este schimbarea antrenorilor. In acest „gazon de actiune” a avut cele mai mari „succesuri”.

De „performanti” ce sunt, aceste gaini, ajunse pe gramada bugetului si a avutiei nationale, nu vad ca un lucru se poate realiza si cu „2000 de euro” si cu 120 mii si cu 320 mii si cu 1 000 mii euro.

Scopul vietii acestor gaini inconstiente este sa fie prostovani si… grandomani si sa ne faca sa nu uitam vorba: „Prostul nu e prost destul daca ne e si fudul”.

RADJASIHA 06-10-2011 - 08:52

In Curtea de conturi de care iarba creste ?
Noua ce ne foloseste……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult