Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri A fost Dan Voiculescu securist?

A fost Dan Voiculescu securist?

scris de P.C.R.
2 afisari

„Ce-am fost şi ce-am ajuns!” îşi intitulează Dan Voiculescu-Felix postarea de pe blogul său.

Dan Voiculescu află joi dacă l-a dovedit CNSAS

foto: realitatea.net

„Prima dată, la începutul anilor 90, mi s-a reproşat că am administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceauşescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai puţin, că eram mâna dreaptă a dictatorului, a vechiului regim. După ce am câştigat în instanţă împotriva celor care mă calomniaseră, proces care a durat peste 7 ani, m-am ales cu nevinovăţia pronunţată de justiţie şi cu scuzele publice ale domnului Băcanu. Apoi, la bursa zvonurilor, am devenit general de Securitate, omul care tăia şi spânzura în serviciile secrete, care l-a speriat pe Pacepa şi l-a controlat cu mână forte pe Iulian Vlad”, scrie senatorul.

„În 2006, când zvonurile se cam risipiseră, a reînceput serialul în regia ambiţiosului domn Băsescu. Însă, din criză de argumente, generalul a fost retrogradat la nivelul de colonel. Nici colonel nu a rămas mult timp şi a ajuns un anonim ofiţer sub acoperire. Cercetările au continuat, pista ofiţerului nu s-a confirmat şi am primit gradul de căruia i s-a conferit şi titlul”, continuă, ironic, Voiculescu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor da sentinţa, joi, 10 martie, dacă Dan Voiculescu rămâne cu verdictul de fost colaborator al Securităţii dat de CNSAS.

A fost Dan Voiculescu securist?

A fost doar turnător?

Putea să-şi creeze uriaşul imperiu media, financiar şi economic dacă nu era omul Securităţii?

Ştie Traian Băsescu mai mult decât spune despre trecutul lui Felix?


3 comentarii

ZI SI TU 10-03-2011 - 20:36

EU cred ca acest om si acum tortureaza unii cetateni ai romaniei stiindule informatiile si facind banii de pe ele.Acest lucru il face cu ajutorul unor indivizi din serviciile care au aceste aparaturi si ei fiind ca si el niste comunisti de care tara asta s-a urit.

gogu 19-03-2011 - 12:10

Invata sa scrii CORECT romaneste si apoi sa-ti dai cu parerea ! Hai, mars la scoala !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult