Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Alegerile în PDL au trecut. Ce se întâmplă cu premierul?

Alegerile în PDL au trecut. Ce se întâmplă cu premierul?

scris de Ziua Veche
2 afisari

Premierul Emil Boc ar putea fi schimbat de la şefia Guvernului în perioada următoare, după ce a obţinut un nou mandat de preşedinte al PDL

Emil Boc a recastigat sefia PDLUnii dintre apropiaţii lui Emil Boc consideră că ar fi bine pentru partid ca Boc să rămână preşedinte, fără a fi şi premier. Alţii consideră că există riscul ca un nou Guvern să nu treacă de votul Parlamentului, dacă Emil Boc ar renunţa la funcţia de premier.

Sursele citate de Mediafax au arătat că şeful statului ar dori, însă, un alt Guvern şi de aceea nu a renunţat la ideea schimbării lui Emil Boc. În schimb, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu spunea, la Realitatea TV, că schimbarea premierului nu a fost cerută la Cotroceni. Ba mai mult, spunea fostul consilier, Boc are un atu pe care-l au foarte puţini politicieni: este premierul de care nu s-a agăţat niciun scandal de corupţie. Lăzăroiu nu exclude o posibilă schimbare a actualului premier întrucât „s-a erodat foarte mult în popularitate” de când se află la Palatul Victoria, o opţiune posibilă fiind înlocuirea cu un premier independent.

Întrebat dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, Emil Boc nu a răspuns ziariştilor, după încheierea Convenţiei Naţionale.

Cum comentaţi posibilitatea schimbării lui Emil Boc din funcţia de prim ministru ?

 Este viabilă varianta unui nou cabinet condus de un tehnocrat ?

Trebuie păstrat Emil Boc în funcţia de premier?

1 comentariu

tanase marian 17-05-2011 - 13:01

sa plece cu totii,sub acesti ticalosi am gasit antr un moment de mare necesitate doi colonei dr. beti an spital, nu mi se da nici o terapie de fapt unul dintre belferii bine platiti si nemunciti a avit tupeul sa mi spuna ala daca are creierul inflamat vine alta data,,……………. recent sub aceiasi criminali la conducerea tarii romania odinioara demna, un derbedeu medic la clinica fundeni m a dat afara an strada cand speriat ca nu puteam merge ca si acum i am relatat drama de la spitalul m. i. unde se mai poate antampla asa ceva domnule boc asa zis demnitar unde nenorocesti un om domnule asa zis presedinte sunt un rezervist care nu poate merge si nu ara nici macar un medic de familie apt pentru asta,,. sunt disperat mi se furabanii si demnitatea si nu sunt macar bagat an seama,,. bogatilor de dreapta o sa mosteniti morminte nu valori umane,,………………… rusine romani rusine romania,,. viitorul puscarias medic care m a DAT AFARA AN STRADA ESTE SUBORDONAT DOAMNEI PROF. DR. VIRGINIA ION DE LA NEUROLOGIE FUNDENI ETAJUL TREI,,.RUSINE DERBEDEI AFLATI LA CONDUCEREA INSTITUTIILOR TARII UMILITE NU CONDUSE DEMN ROMANIA,,………….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult