Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Aţi mai da o şansă Gărzii Financiare şi Autorităţii Vămilor, ca Băsescu?

Aţi mai da o şansă Gărzii Financiare şi Autorităţii Vămilor, ca Băsescu?

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Emil Boc şi Traian Băsescu au păreri diferite despre desfiinţarea Gărzii Financiare şi a Autorităţii Vămilor.

ANAF urmeaza sa preia activitatea Garzii Financiare si a Autoritatii Vamilor

foto: Agerpres

Un proiect de hotărâre al Guvernului prevede dispariţia urgentă a celor două instituţii, ale căror atribuţii vor fi preluate de ANAF, a cărei activitate va fi structurată pe colectarea şi administrarea veniturilor bugetare, inspecţia fiscală, operaţiuni vamale, operaţiuni de gardă financiară şi structuri suport.

Traian Băsescu a spus luni, la bilanţul Ministerului Public, că  ar mai da o şansă Gărzii Financiare şi ANV, pe care le-ar menţine până la 31 decembrie pentru a da proba capacităţii lor de a avea o activitate eficientă, precizând că atunci când o instituţie merge prost nu o desfiinţezi, ci o faci să funcţioneze.

Aţi mai da o şansă Gărzii Financiare şi Autorităţii Vămilor?

Este această deosebire de păreri între preşedinte şi premier un episod din fricţiunile dintre Cotroceni şi PDL?

Sunt vinovate de sus până jos cele două instituţii sau doar oamenii care le conduc?

Cum să procedăm cu evaziunea fiscală?

5 comentarii

urbos 07-03-2011 - 16:48

Mai da o limba…

Auzi la el, da naparca de la Cotroceni sanse, ca da de la el…caca-m-as pe scarba securista din fruntea statului si pe sustinatorii lui.

victor 07-03-2011 - 19:32

am dat 20 de ani sanse democratiei originale a lui ion iliescosis ,e timpul sa i dam lui tatucu ce i al lui ,sa schimbam constitutia nuptial-tovarasasca a lui iorgovanis ,sa i punem pa’ cei 300 (destul de multi )de parlamentari la urmatoarele alegeri ,sa reducem numarul institutiilor de stat (se inpiedica intre ele ”)sa recuperam furaciunile si …cred ca se poate

stefi 09-03-2011 - 18:37

si sa alegem vamesii prin vot… tontule!

Didos 07-03-2011 - 19:56

Institutiei in sine ,poate sa i se mai dea o sansa, dar oamenii care 20 de ani au incasat salarii de la stat, adica de la noi, ar trebui sa raspunda de ce nu si-au facut treaba. Odata cu ei ar trebui sa mai raspunda si cei care i-au numit in functii si cei care trebuiau sa-i controleze. Dar traim in Romania, tara in care orisice magarie este posibila, asa ca nu va raspunde nimeni.

digital 11-03-2011 - 22:46

de parca mestecatorul pitic poate avea pareri proprii!ala e nimeni din rachitele!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult