Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Avertismentul lui Putin: De unde primeşte ISIS fonduri

Avertismentul lui Putin: De unde primeşte ISIS fonduri

scris de C.P.
13 afisari

Reţeaua teroristă Stat Islamic primeşte fonduri din 40 de ţări, inclusiv din state membre G20, afirmă preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de site-ul postului Russia Today.

vladimir putinÎn cursul reuniunii G20, le-am prezentat colegilor exemple din datele pe care le deţinem despre finanţarea filialelor reţelei Stat Islamic de către indivizi. Fondurile provin din 40 de ţări, printre acestea figurând şi state membre G20„, a declarat Putin într-o conferinţă de presă organizată după summitul din staţiunea turcă Antalya.

Preşedintele Rusiei a cerut blocarea urgentă a tranzacţiilor ilegale cu petrol efectuate în Irak şi Siria de reţeaua teroristă Stat Islamic.

„Le-am arătat colegilor noştri imagini filmate prin sateliţi care arată amploarea comerţului ilegal cu produse petroliere. Coloana de vehicule-cisternă se întindea pe zeci de kilometri”, a spus Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a reiterat disponibilitatea Rusiei de a susţine opoziţia din Siria în eforturile de a lupta împotriva reţelei teroriste Stat Islamic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult