Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Băsescu spune că e dezastru în presa noastră. Cum comentezi?

Băsescu spune că e dezastru în presa noastră. Cum comentezi?

scris de P.C.R.
1 afisari

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, joi, la Cotroceni, preşedintelui Confederaţiei Elveţiene, Micheline Calmy-Rey, aflată într-o vizită oficială de două zile în România, că „este dezastru” cu presa din România.

Este un dezastru cu presa noastră. Ei ştiu părerea mea despre ei. Nu este niciun secret„, i-a spus Traian Băsescu preşedintelui Confederaţiei Elveţiene, Micheline Calmy-Rey, la începutul convorbirilor tete-a-tete.

El a precizat, după ce s-a uitat la jurnaliştii prezenţi, că remarca sa nu se referă „la conţinut, ci la număr”. Preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Micheline Calmy-Rey, a sosit în România însoţită de un singur jurnalist.

Preşedintele Băsescu susţinea, în toamna lui 2009, la o întrunire a bloggerilor intitulată WorldBloggingForum, că mulţi dintre ziarişti  „s-au refugiat în comunicarea pe internet, fiindu-le mai scumpă libertatea decât preţul pe care-l aveau lucrând la ziare” şi că trusturile de presă sunt utilizate ca instrumente de influenţă a deciziei politice sau pentru favoruri economice: „Pe bloguri găsim o calitate a analizei politice mult mai bună decât în presa scrisă, în presa audio sau în televiziuni, pentru că, deocamdată lumea internetului a rămas mai puţin dependentă de interese economice sau de interese politice”.

Băsescu spune că e dezastru în presa noastră. Cum comentezi?

5 comentarii

gogu 30-06-2011 - 18:18

denaturati adevarul ca de obicei ,a spus in ris presa este un dezastru…ca numar
sinteti o fituica ordinara la fel cu cele de propaganda comuniste

citizen 01-07-2011 - 09:11

Dlor… presa nu e stralucita nu va umflati in pene ca nu aveti motiv, o samanta de adevar exista. btw… corectati textul asta oleac inainte de publicare ca-i dati dreptate presedintelui… 😉

Ciu Huhu 02-07-2011 - 10:45

E dezastru doar in presa pupinbasista, de doi bani.

TOM Cc 03-07-2011 - 08:32

Dezastru pt. Romania este guvernarea PDL + UDMR !

Cercul 04-07-2011 - 11:17

Pentru el totul e dezastru, si presa si invatamantul si justitia. El o spune cel care le diriguieste! Tata tu ai facut copii astia. Romanii sa se astepte la un Ev Mediu intunecat sub dinastia Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult