Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Băsescu: TVR ar trebui desfiinţată – Cum comentaţi ?

Băsescu: TVR ar trebui desfiinţată – Cum comentaţi ?

scris de Ziua Veche
21 afisari

Traian Băsescu susţine că Televiziunea Română ar trebui desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze, adăugând că aceasta a ajuns o afacere.

TVRMărturisesc că nu mă pricep la chestiuni mai ales în zona asta media, dar vreau să ştiţi, în modul cel mai cinstit, un punct de vedere despre TVR. Trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze. Nu poate funcţiona aşa. Vezi o televiziune în două camere care funcţionează şi e mai dinamică decât Televiziunea Română şi fără datorii. Sigur, nu spune nimeni că nu trebuie să avem o televiziune de stat, dar această televiziune a ajuns o afacere şi domnul Lăzescu vă poate confirma pentru că am discutat de câteva ori cu domnia sa‘, a spus Băsescu, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Întrebat a cui este afacerea, Băsescu a afirmat că a celor din televiziune. ‘A celor din televiziune, că nu cred că pe mine m-aţi văzut exagerat la televiziune, decât atunci când am avut ceva de spus‘, a răspuns şeful statului. Potrivit preşedintelui, ar trebui numit un manager de televiziune la TVR, care să răspundă unor exigenţe date de lege pentru că este televiziune publică.

Susţineţi propunerea şefului statului de restructurare din temelii a postului public de televiziune ?

Consideraţi că TVR a devenit o afacere de familie ?

12 comentarii

conadrion 13-06-2012 - 19:55

Televiziunea publică trebuie restructurată din temelii, aşa cum chirurgia elimină „răul” tăind în carne vie. Ceea ce se întâmplă în Televiziunea publică, în opinia mea, se numeşte afacere de „famiglie”

digital 13-06-2012 - 20:16

ordinarul!
după ce s-a folosit de ea trei ani și și-a infiltrat putorile limbiste acolo pentru a-i susține derapajele și bătaia de joc,acu vine și ne spune că de fapt e ”o afacere”….a cui afacere poate fi mă scârnăvie?!
oare cum de te mai suportă pământul?!

BULA 13-06-2012 - 20:17

Astia asa au procedat cu tot ce era institutie sau intreprindere de stat. Intai i-au lasat pe sefii acelor unitati sa-si faca de cap si sa le aduca in pragul falimentului, dupa care au desfiintat. Au distrus CFR Calatori lasandu-i pe controlorii de bilete sa ia spagi de la calatorii invatati sa mearga cu „nasul”.

Basescu este un mare tradator. A distrus flota Romaniei (peste 360 de nave) si a indatorat tara la bancherii internationali. A facut numai rele omul asta. Este un ordinar.

Tache 13-06-2012 - 21:22

Basescu nu este tradator si este un profesionist de exceptie, foarte loial tarii lui.

Ceea ce s-a intamplat in Romania este copia la indigo a ceea ce s-a intamplat si in Polonia. Cauta pe net sa vezi cum au fost distruse caile ferate poloneze. CFR-ul trebuia distrus, pentru ca trenurile merg pe curent electric si nu pe petrol. Imperiul nu avea capacitatea de a taxa curentul electric. Nu exista electrodolar, exista doar petrodolar. Acum, prin pretul platit la pompa pentru benzina, romanii pot fi mandri ca sprijina din toate puterile triumful democratiei si a drepturilor omului in intreaga lume.

Flotele din Pacific aveau nevoie de nave. 35 de nave din fosta flota comerciala a Romaniei au slujit si slujesc cu devotament flota din Pacific a Canadei, aducandu-si contributia la prosperitatea acestei tari.

TVR-ul trebuie desfiintat, pentru ca nu mai este la moda. In numele lui are cuvantul asta oribil, romana, care te poate duce cu gandul la Romania.

ciufulici 14-06-2012 - 01:38

SA DESFIINTAM TROMPETA GRATUITA A PRIMULUI MINISTRU ??? Ia te uita ce idee buna!

ploiesteanu 14-06-2012 - 08:42

Datoriile si penalizarile trebuie sterse, apoi un management bun ar pune totul pe picioare. Atentie la contractele paguboase cu alte televiziuni straine. Exista multi oameni in TVR care muncesc mult, si au salarii mici. Regizori, sunetisti, scenografi etc.Tare mi-e teama ca tocmai astia vor fi disponibilizati. Sunt insa si producatori , regizori, directori cu salarii destul de mari. Ca sunt prea multi angajati, si asta e adevarat. Ca la orice institutie de stat. Insa nu de aici e marele deficit comercial al TVR-ului. Ci de la platile imense pentru unele show-uri, si de la contractele paguboase. Ganditiva cu cat era recompensata, de exemplu, Andreea Marin. Sunt multi care ar vrea sa fie desfintata aceasta institutie. Ei prefera violurile si crimele auzite la stirile de la ora 5, mizeriile lui Capatos din „Un show pacatos”, tiganiile „sexi” din aproape toate televiziunile, ziarele click , cancan, libertatea, paparati etc, dar uita ca mai sunt si oameni normali. Daca cumva normalitatea este anormala, in ziua de azi. Basescu si cu frate-sau sa-si faca o televiziune marca proprie cu tiganii lor din Craiova si cu finu-sau, Bercea mondialul si sa lase Televiziunea Romana in pace, ultimul pilon de normalitate in mass media din Romania

ciu huhu 14-06-2012 - 10:06

TVR are cele mai cretine si neatractive programe TV, face propaganda pentru dictatorul Basescu, da salarii uriase slugilor acestuia, si se fura de se stinge, in TVR, de aceea trebuie desfintat si NICIODATA reinfintat!

SANKY 14-06-2012 - 13:42

Treaba cu televiziunea romana e cit se poate de simpla. DESFIINTATI-O, baaah, ce mama dracului o mai bateti in cap atita? De unde si pina unde Romania trebuie sa aibe o televiziune nationala? Asa ceva nu exista. Aaaaa, daca vrei ca tu, stat, sa ai o televiziune prin care sa-ti spui punctele de vedere fata de natiune, da, o poti face pe un canal tv de tipul CSPN de la americani. Acolo, la cspn se transmit lucrarile parlamentului, a senatului, se transmit emisiuni de istorie, de aparitii editoriale, recenzii literare, laba-gistii se cordesc toti tractoristii; adica?, un fel de post tv cu care insomniacii isi trateaza boala, la un astfel de post tv te ia somnul in trei minute fara pastile! Ce-i aia televiziunea nationala? Hai, domnule, sa terminam cuprostiile astea. Acolo e o moara de tocat bani de catre partide si mafioti. Sa se aleaga prafu de aceasta escrocherie. Lumea si-asa nu se uita la tembelii aia. Singura emisiune mai de doamne ajuta de la tvr este duminica cu lumina credintei, parca i se zice, ca in rest, dai in diaree daca te uiti la emisiunile alora. Si sa se aleaga prafu, cu ocazia asta si de japitele de la CNA, care ar trebui batati la bulau si sa lase compania de rating sa-si dea rezultatele instantaneu, asa cum se face in orice tara civilizata. ce-i aia, sa dai rezultatele de la rating dupa 48 de ore? Adica, sa stiu eu citi romani s-au uitat la emisiunea mea abia dupa 48 de ore? de ce? Ca nu da voie cna-ul?, aligi-s-ar prafu de ei? Lasa, domnule, sa fie piata libera si nu mai capushati companiile astea, mafioti nenorociti ce sinteti!

Ghita Bizonu' 14-06-2012 - 14:19

Sa vina omu sa taie stejarul!!!

Ana 14-06-2012 - 16:08

Da,este corect sa fie desfiintata. Statul cheltuie niste bani cu care ar putea face alte lucruri mult mai intelepte.TVR” maninca” de 2 ori bani de la romani:1) ceea ceincaseaza odata cu facturade curent, si 2) de la retelele de cablu si tot nu-i ajunge. De programe, ce sa mai vorbim?!… S-ar mai sparge „o cloaca” .

conadrion 14-06-2012 - 21:59

Oameni buni! Cu toţii aveţi dreptate, în special SANKY cu expresia „moara de tocat bani de catre partide si mafioti”. De actualitate: meciurile de fotbal de la „Euro” au fost „împinse” către Dolce cu complicitatea familiei Enăchescu şi a lui Cosmin Cernat, acest fapt fiind cel mai puţin important din toată această „moară” care toacă banul public. Susţin în continuare restructurarea TVR, şi dacă cineva acolo sus ne iubeşte, să se realizeze în folosul marelui public.

betivu 15-06-2012 - 21:50

problema ar fi ca-n jurul frecventelor de emisie,se-nvirt abjecte figuri,habarniste,clientelari politici, care,numite de la ilici iliescu se perpetueaza „ad infinitum” prin incompetenta/ crasa,e putin zis…/ si nepotisme /sfidind toate legile/…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult