Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Bătălia pentru Bucureşti. Prigoană, Oprescu, Paleologu. Cu cine votezi?

Bătălia pentru Bucureşti. Prigoană, Oprescu, Paleologu. Cu cine votezi?

scris de Ziua Veche
2 afisari

Deputatul PDL Silviu Prigoană şi vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu au declarat că s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Dacă Prigoană şi-a motivat decizia prin faptul că doreşte o competiţie în partid, Paleologu este revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, construcţii absurde şi poluare.

Silviu Prigoană a arătat că nu ştie în ce constau probele din competiţia internă a partidului, dar crede că partidul va hotărî cine va candida pentru Primăria Capitalei pe baza unui sondaj.

Theodor Paleologu  a spus că doreşte să ducă această luptă internă în PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei deoarece familia sa se află în Bucureşti din secolul al XVIII-lea.

Paleologu a precizat că s-a înscris în cursa din interiorul partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria generală, alături de Silviu Prigoană şi Costică Canacheu, iar decizia va fi luată pe baza sondajelor, după o discuţie în organizaţiile de sector, în organizaţia Bucureşti şi în BPN al partidului.

Aceştia sunt primii membri PDL care şi-au anunţat candidaturile pentru fotoliul de primar general al Bucureştiului.

Cine credeţi ca are cele mai mari şanse pentru a fi desemnat candidatul PDL pentru Primăria Capitalei şi să-l învingă pe Sorin Oprescu ?

O va arunca PDL pe Elena Udrea în lupta cu Sorin Oprescu ?

USL-ul îşi va desemna un candidat propriu sau va merge pe mîna lui Oprescu ?

Există un alt politician la ora actuală capabil să îl învingă pe Oprescu ?

5 comentarii

neacsum 12-08-2011 - 19:32

PDL-ul nu va putea rezista santajului si banilor lui Prigoana. Toata lumea stie ca Prigoana inseamna televiziune, si afaceri. Cine il sprijina, e rasplatit. In plus, televiziunile lui au priza inca la exact segmentul de populatie pe care se bazeaza Bassescu.Deci,intre Prigoana si Paleologu, va castiga Prigoana. Intre Prigoana si Oprescu va castiga Oprescu, daca nu cumva intervine Procuratura, jocul dosarelor si santajul. Nici Oprescu nu e sfant, asa ca … s-ar putea ca …un pic ”scarbit” sa se retraga. Culmea este ca Paleologu ar fi avut mai multe sanse decat Prigoana in fata lui Oprescu, dar partidul are alta opinie.

Carmen 12-08-2011 - 23:10

Paleologu’ este la misto’ bagat in ecuatie…..simuleaza competitia politica si democratia in PDL. ! El de fapt acumuleaza voturi ce se vor distribui mai apoi catre Prigoana… . Adica Paleologu’ este momeala….in toate alegerile, fiindca el nu lupta pentru a castiga, el doar face cascadoriile electorale…apare precum varianta luminata a PDL-ului. De fapt vrea sa ia fata singurului contracandidat existent : OPRESCU.

urbos 13-08-2011 - 01:46

Papagalul ala de Paleologu nici macar n-are ce voturi sa adune, se screm si basistii in van. N-au nici o sansa, tocmai d-aia baga in fata doua caricaturi, ca sa nu se sifoneze vreunul mai de la varf, asa cum ar fi normal sa candideze.

Stefan Popp 13-08-2011 - 16:34

De la bun inceput dl. Theodor Paleologu intra in cursa electorala cu cateva atribute care il dezavantajeaza… Domnia sa este un intelectual rasat si un om cu un „background” nepotrivit… Il tradeaza stramosii, oameni de bun simt si intelectuali rasati care nu i-au iubit niciodata pe „Mitici”. In concluzie, liberalul Paleologu este un perdant de succes.
Raman in cursa ceilalti doi candidati, domnii(?!) Sorin Oprescu si Silviu Prigoana. Primul, doctorul-manager de succes, detine cateva calitati certe: bun manager, medic bine cotat si, nu in ultimul rand!, individ cunoscator al electoratului care doreste un primar „tare-n clanta”, un dezinhibat in discursul politic care se si adreseaza tuturor „miticilor”. Acestia, „Miticii”, freamata de multumire si sunt incantati cand aud neaose injuraturi si aluzii fara perdea. Aproape ca „juiseaza” la auzul unei vorbe de duh in stil „miticesc”.
Dl. Silviu Prigoana are un limbaj mai civilizat. Nu-i vorba ca nu l-ar sluji acest limbaj intr-un salon de receptie dar… merge. In competitie cu contra-candidatul sau, Dl. Doctor, are cu siguranta mai multe sanse. Doua dintre ele sunt vizibile: portofelul bine garnisit si limbajul miticesc.
Deci dl. doctor ar trebui sa treaca mai des pe la spital! Isi uita meseria si ii mor bolnavii!
Traiasca dl. S Prigoana !
Cel cu har pentru mitici si plin de bani pentru derbedei.

SSGB 13-08-2011 - 19:56

tare-mare PROSTOVAN mai esti „stepan” poppp ! Esti , cumva, angajat gunoier, pe la cluj, de catre gunoierul bahmutzancei ??? Vezi ca iti da stapanul gunoaielor o prima pentru rahatul portocaliu pe care il PAPI cu lingura cea mare … Cat despre celalalt catindat”, handicapatul paleo-OLOG, numai de bine …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult